350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку

350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку
  • Таку суму заборгували мешканці приватної оселі.

Хмельницький міськрайонний суд стягнув з двох жителів Хмельницького 356 887,48 гривень за спожиту електроенергію. Ці кошти заборгували син та матір, які живуть в приватній оселі. Гроші сплатять на користь товариства «Хмельницькенергозбут».

Як ідеться в постанові суду, матір та син зареєстровані та проживають разом за однією адресою. ТОВ «Хмельницькенергозбут» як постачальник електричної енергії постачав їм електрику, тобто свої обов’язки виконував повністю. Натомість мешканці будинку, кажуть в суді, свої зобов`язання не виконували – довгий час не розраховувалися за спожиту електроенергію. Вся сума  – це заборгованість із першого січня 2022 року до першого серпня 2023 року, йдеться в матеріалах суду.

На засіданні був присутній один з боржників. Він повністю визнав вину та не суперечив розміру суми, яку потрібно буде заплатити – 356 887,48 гривень. 

Відео дня

Також обоє винних мають сплатити 5 353.31 гривень судового збору – це кошти, які «Хмельницькенергозбут» витратив, коли звернувся в суд із заявою. Тому їх стягнули на користь товариства. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наталія Андрухова

    Невже домашні прилади мають таку потужність, що могли б спожити за півтора року лектрики на 356 тсяч? Сумнівно. Це треба, щоб там працював цілий завод

keyboard_arrow_up