9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО)

9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО)
Фото з архіву редакції
  • Наразі на місці колишньої «Цукерні» вже працює новий заклад харчування.

17 квітня 2015 року на Грушевського сталася пожежа в кафе «Цукерня». Те, що будівля загорілася, тоді помітив випадковий перехожий. Він і викликав на місце події пожежників. 

Як тоді розповіли журналісту vsim.ua, пожежні машини певний час не могли дістатися до місця виклику через затор на дорозі. Через це вчасно загасити полум’я не змогли. Так, веранда закладу згоріла вщент. Працівники та відвідувачі закладу не постраждали.

Офіціанти та працівники кухні  зі сльозами на очах спостерігали за тим, як догорає їхнє місце роботи. З журналістами вони спілкувалися неохоче.

Відео дня

Наразі на місці колишньої «Цукерня» уже працює новий заклад харчування. Дивіться відео пожежі у 2015-му далі. 

Нагадаємо – 27 червня минулого року у соцмережах розлетілися фото й відео пожежі в ресторані “Franko”. Заклад розташований на вулиці Івана Франка, неподалік готелю “Поділля”. О 23:15 повідомлення про подію отримали рятувальники. 

25 пожежників за допомогою восьми одиниць спецтехніки гасили полум’я, аби воно не перекинулось на сусідні багатоповерхівки та магазини. Вогонь розповсюдився на площу у 250 квадратних метрів. Пожежу загасили 01:30. Обійшлося без жертв.

За кілька днів після пожежі в ресторані повідомили, що це був підпал. Мовляв, навмисно влаштована пожежа поставила під загрозу життя людей, які мешкають в багатоповерхівці поруч. У “Franko” просять хмельничан допомогти встановити тих, хто причетний до події. 

- Допоможіть знайти нелюдів, які підпалили ресторан «FRANKO». 27.06.2023 близько 23:10 дана навмисна пожежа могла спалити живцем людей у багатоповерхівці поруч. У Хмельницькому вночі 27.06.2023 близько 23:10 невідомі особи скоїли підпал кафе «FRANKO», розташованого по вул. Шевченка, яке межує з багатоповерхівкою, чим поставили під загрозу життя мешканців будинку. Пожежні багато годин гасили полум’я, намагаючись не дати пожежі перейти до багатоповерхового будинку, щоб у такий тяжкі часи люди не залишилися без житла та речей. Люди, які скоїли такий жахливий злочин, є нелюдами, тому звертаємося до всіх небайдужих допомогти знайти паліїв, поки вони ще щось не підпалили.

- Будь-яка інформація, хто бачив поряд з місцем пожежі 27.06.2023 біля 23:00 підозрілих осіб, може врятувати майно та життя в майбутньому, якщо винні будуть встановлені та затримані, - зазначають на сторінці ресторану в Instagram.

Зараз заклад не працює. Його продовжують відновлювати після пожежі. Як повідомляли раніше в поліції, за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження майна).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ira Irina

    Війна конкурентів , а швидко відстроїли ще краще , бізнес повним ходом йде хоч і війна , а таке швидко будують зара . Хто як може так і дурить дурний народ 😉

    Lilia Molotai reply Ira Irina

    Ira Irina от туди  б тцк ...
  • Technics Arm

    на шо натякаєте

keyboard_arrow_up