У "Franko" був підпал? Що відомо

У "Franko" був підпал? Що відомо
  • Пожежа ресторану “Franko” сталася 27 червня.

  • У закладі кажуть про підпал.

Того пізнього вечора, 27 червня, у соцмережах розлетілися фото й відео пожежі в ресторані “Franko”. Заклад розташований на вулиці Івана Франка, неподалік готелю “Поділля”. О 23:15 повідомлення про подію отримали рятувальники. 

25 пожежників за допомогою восьми одиниць спецтехніки гасили полум’я, аби воно не перекинулось на сусідні багатоповерхівки та магазини. Вогонь розповсюдився на площу у 250 квадратних метрів. Пожежу загасили 01:30. Обійшлося без жертв.

За кілька днів після пожежі в ресторані повідомили, що це був підпал. Мовляв, навмисно влаштована пожежа поставила під загрозу життя людей, які мешкають в багатоповерхівці поруч. У “Franko” просять хмельничан допомогти встановити тих, хто причетний до події. 

Відео дня

- Допоможіть знайти нелюдів, які підпалили ресторан «FRANKO». 27.06.2023 близько 23:10 дана навмисна пожежа могла спалити живцем людей у багатоповерхівці поруч. У Хмельницькому вночі 27.06.2023 близько 23:10 невідомі особи скоїли підпал кафе «FRANKO», розташованого по вул. Шевченка, яке межує з багатоповерхівкою, чим поставили під загрозу життя мешканців будинку. Пожежні багато годин гасили полум’я, намагаючись не дати пожежі перейти до багатоповерхового будинку, щоб у такий тяжкі часи люди не залишилися без житла та речей. Люди, які скоїли такий жахливий злочин, є нелюдами, тому звертаємося до всіх небайдужих допомогти знайти паліїв, поки вони ще щось не підпалили.

Журналістка vsim.ua звернулася за коментарем стосовно даної події до Хмельницького районного управління поліції. Інспектор з комунікацій Віра Мазур повідомила: за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження майна). Наразі встановлюють всі обставини пожежі, триває досудове розслідування.

Нагадаємо: у 2017 році на Старокостянтинівському шосе згоріла меблева фабрика. Більше про це читайте в окремому матеріалі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (43)
  • Андрей Катков

    Шо згорить то не зогнеє
  • Олег Анцут

    Мабуть хазяїн закладу має грішок
  • Татьяна Кудряшова

    Заінтерисовані знають.
  • Жанна Шкуренко

    Якби під час війни ресторани і кафе були закриті то може і не підпалювали ,ато одні воюють а другі танцюють.

keyboard_arrow_up