Американець подарував хмельницькому шпиталю ветмедицини апарат УЗД (ФОТО)

Американець подарував хмельницькому шпиталю ветмедицини апарат УЗД (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки ветеринарного закладу
  • Чоловіка звати Білл.

  • Він вже неодноразово підтримував ветшпиталь фінансово.

  • Цього разу він прислав сучасний сканер для діагностики тварин. 

— Наша країна непереможна, адже її тримають на своїх плечах Люди з великої літери і з великим серцем! — переконані в Першому військовому шпиталі ветеринарної медицини.  

В закладі розповідають, що днями благодійник зі Сполучених Штатів Америки передав для шпиталю сучасний апарат ультразвукової діагностики. Чоловіка звати Білл. І це вже не перша його допомога для хмельницького ветшпиталю. 

Відео дня

— Шана вам, слава і безмежна вдячність, нашому другові Bill. Він неодноразово допомагав «Першому військовому шпиталю ветеринарної медицини», підтримував та щиро хвилювався за долю нашої країни, — йдеться в повідомленні. 

Апарат ультразвукової діагностики був надзвичайно необхідним для ветеринарів. Він дозволить провести ряд обстежень та визначати стан здоров’я тварин без необхідності хірургічного втручання, надрізів або проколів.

За допомогою сучасних сканерів зоотехніки та ветеринарні лікарі виявляють патології внутрішніх органів. Апарат застосовуватимуть для ультразвукової діагностики великої рогатої худоби, собак, коней, котів, верблюдів, баранів, свиней.

— Той, хто рятує одне життя, рятує увесь світ. Наближаємо перемогу разом! — переконані в шпиталі. 

Нагадаємо, перший в Україні шпиталь ветеринарної медицини розпочав свою роботу 25 лютогго в Хмельницькому. За понад два місяці війни ветеринари під керівництвом Кирила Чумакова прийняли близько 2000 тварин переселенців. Для порівняння: за 5 років другої світової війни три  військових шпиталі радянської армії пролікували 1000 коней та службових собак.

Вони відправлялись на звільнені від окупантів землі та допомагали лікувати тварин під обстрілами на передовій. Крім того, ветлікарі з перших днів війни надавали допомогу домашнім улюбленцям переселенців, що перебирались на Хмельниччину. Також оглядали службових собак наших захисників. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ігор Свіреда

    ...завтра на його інформацію розцінки оголосять.)))
  • Люда Мила

    👍👍👍👍
  • Ирина Ярмолич

    Дякуємо ,Білл !
  • Мама Сережи

    Спасибі Білл за підтримку -особливо в такий складний час.А на фото -дівчина з твердим поглядом-Ветеринар-Ірина-людина с великим та добрим серцем.

keyboard_arrow_up