Американська організація надіслала 27 генераторів для укриттів Хмельницького

Американська організація надіслала 27 генераторів для укриттів Хмельницького
Тут і далі фото зі сторінки Василя Новачка

Ці генератори мають потужність 9.5 кВт та працюють на дизелі. 

Днями до обласного центру знову надійшла допомога від американської міжнародної організації USAID. Цього разу благодійники надіслали 27 генераторів для потреб мешканців міста. 

— В рамках співпраці Хмельницької міської ради з USAID Проект енергетичної безпеки отримали чергову допомогу у вигляді 27 трьохфазних дизель генераторів потужністю 9.5 кВт. Дані генератори будуть забезпечувати резервне живлення в сховищах міста, — написав заступник міського голови Василь Новачок

Відео дня

Він додав, що це вже не перша допомога місту від USAID з початку повномасштабної війни. Так, у грудні комунальне підприємство «Хмельницьктеплокомуненерго» отримало екскаватор JSB і три генератори на 12 кВт.

— Дякую за допомогу американському народу, обіцяємо максимально ефективне використання обладнання, — додав Василь Новачок.

Довідка:
Агентство США з міжнародного розвитку USAID — це незалежне агентство федерального уряду США. Його у 1961 році створили за президента Джона Кеннеді. Агенство відповідає за невійськову допомогу від США іншим країнам.
До основних напрямів роботи Агентства входять підтримка торгівлі, сільського господарства, економічного зростання, охорони здоров'я, екстрена гуманітарна допомога, сприяння у запобіганні конфліктам та підтримка демократії в понад 100 країнах світу.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Майя Залізнюк

    Відправте ліків в міську лікарню. Поранені захисники купляють все за свої кошти. Недають даже від температури,обезболюючих,від застуди. Кажуть нема нічого. Купіть.

    Liudmyla Suprunovska reply Майя Залізнюк

    Майя Залізнюк Дивує поведінка самих хворих захисників. Герої - на передовій, а мовчать в медзакладах
  • Наташа Кармалита

    А що в Хмельницькому такі проблеми?
  • Микола Антонюк

    Наші вельможі 'все Розкрадуть на свої потреби.
  • Aleksei Pakos

    Пишіть правильно, "в епіцентр привезли генератори"

keyboard_arrow_up