Авангардівці облаштували бомбосховище в одній із шкіл на Хмельниччині

Авангардівці облаштували бомбосховище в одній із шкіл на Хмельниччині
Тут і далі фото зі сторінки ДФ "Авангард" у Фейсбук

На знак подяки мер Красилова вручила бійцям відзнаку. 

Бійці добровольчого об'єднання «Авангард» патрулюють місто та допомагають правоохоронним органам. Вони пильнують за дотриманням порядку, попереджаючи та присікаючи правопорушення, як адміністративні, так і кримінальні. Крім того, відвозять допомогу військовим на фронт. А нещодавно ще й допомогли облаштувати укриття для школярів в одному із навчальних закладів області. 

Авангардівці в одній зі шкіл Красилівської громади зробили бомбосховище. Воно убезпечить учнів та працівників навчального закладу від ворожих атак окупантів.

— Ми воюємо з ворогом для якого людські життя ніщо. Тому наше завдання сьогодні забезпечити безпеку громадян — зазначив командир добровольчого формування «Авангард» Сергій Вавринчук.

Відео дня

На знак вдячності за пророблену роботу красилівська міська голова Ніла Островська вручила нашим бійцям відзнаку.

Нагадаємо, бійці добровольчого об’єднання «Авангард» в червні присягнули на вірність українському народові. Перед цим вони пройшли навчання з бойової підготовки та отримали відповідні сертифікати. 

А перед тим, наприкінці травня, авангардівці супроводжували та охороняли сенаторів польського сейму, котрі відвідали Україну з робочим візитом.

Наприкінці червня бійці «Авангарду» почали патрулювання вулицями Хмельницького. Вони допомагають поліцейським та військовим комендантам стежити за порядком в місті. Особливо під час комендантської години. 

Під час одного з таких патрулювань бійці помітили молодика, який ховався щось поруч з деревами в одному із міських парків. В тому пакеті авангардівці знайшли набої до автомата Калашникова. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Andrii Trey

    а хто це і чому вони не  воюють ?

    Читач62 reply Andrii Trey

    Читав уважно всю статтю чи заголовок? Коли щось ляпаєш, то попередньо подумай добре. Стратег чортів! Сам навоювався?

keyboard_arrow_up