Бійці “Авангарду” патрулюватимуть вулиці Хмельницького

Бійці “Авангарду” патрулюватимуть вулиці Хмельницького

Підрозділ допомагатиме поліцейським та військовим комендантам. 

Бійці добровольчого формування “Авангард” починають патрулювання вулицями обласного центру. Вони допомагатимуть представникам поліції та військової комендатури. Слідкуватимуть аби хмельничани не порушували порядок. про це повідомляють на сторінці “Авангарду” у Фейсбук.

“Нагадуємо, що в Україні триває війна, тому дотримання вимог воєнного стану є обов‘язковим для кожного громадянина. Тому бійці підрозділу нагадують, що заклади громадського харчування, магазини та інші торговельні заклади, окрім тих що мають дозвільні документи, повинні закінчувати роботу о 22:00.

Комендантська година починається о 23:00 та закінчується о 05:00. В цей час перебування на вулиці без дозвільних документів заборонено”, — пишуть авангардівці. 

Відео дня

Всіх порушників громадського порядку чи комендантської години будуть затримувати разом із поліцейськими. А представники військкомату вручатимуть повістки.

Так вчора, 28 червня, представники Нацполіції, військкомату та добровольчого формування "Авангард" провели рейд, під час якого 42 п'яних дебошири отримали повістки до армії. Третина з них - переселенці, які не стали на облік у місцевих військкоматах. Про це повідомив голова ОВА Сергій Гамалій

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up