Аварійне відключення: частина Хмельницького та області без світла

Аварійне відключення: частина Хмельницького та області без світла
Фото ілюстративне
  • Без електроенергії Кам'янець-Подільська, Дунаєвецька, Ярмолинецька, Старокостянтинівська, Красилівська громади та частина обласного центру.

Частина Хмельницького й кілька громад наразі без електропостачання.

Причина - аварійне відключення електроенергії.

Про це в соцмережах о 19.22 сповістив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Відео дня

«Наразі знеструмлені частина міста Хмельницького, Кам'янець-Подільської, Дунаєвецької, Ярмолинецької, Старокостянтинівської та Красилівської громад, - констатував. - Відповідні служби працюють над відновленням електропостачання».

Очільник краю укотре нагадав мешканців Хмельниччини про максимальний режим економії електроенергії, особливо у часи пікового навантаження користування електроприладами.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (38)
  • Olga Zugan

    Мало того що війна, то щей аварії коять, пусти голови.
  • Рита Титаренко

    Хоча б чередували райони міста! А, то кожен день вимикають одні і ті ж будинкі, райони в один і той же час! Може, хтось працює на « удальонкє»! Навіть, вдень щось можна робити, а, коли ввечері, зовсім погано! Навіть, інтернет не ловить! А, людям треба працювати! Галопи люди справно платять в фонд міста!  Може, почуєте людей і почнете чередувати: один день- в один час, другий день- в інший час!

    Читач23 reply Рита Титаренко

    Пояснив Дмитро Сахарук і чому не в усіх будинках вимакають світло. За його словами, є будинки, в яких розташовані об'єкти критичної інфраструктури. Тому відключати їх від електроенергії не можна.



    «Вони вмонтовані просто в будинок. Наприклад, зв'язок, склад зберігання вакцини, сервери провайдерів, інші елементи інфраструктури — водопостачання, теплопостачання, - зауважив. - Всі будинки вимкнути неможливо, тому що не буде зв'язку, води, тепла, не буде працювати телебачення. Але зменшити кількість будинків, які залишаються недоторканними ми намагаємося».
  • Галина Антончик

    Да три дні поспіль з ранку до ночі сидиш без світла а навпроти дім в якому ніколи не відключають .То якось зробіть по районах щоб день один район, другий інший і так  буде справедливо.
  • Мар'яна Гончарук

    Відключення аварійне,який може бути графік,наперед ніхто не знає коли і де буде аварійна ситуація 😔

    Мар'яна Гончарук reply Мар'яна Гончарук

    Janna Soltus

    Мар'яна Гончарук reply Мар'яна Гончарук

    Janna Soltus так,щодо цього то я з вами згідна,краще б зробили рівномірне відключення електроенергії і усі знали б у кого в якій годині,але чомусь вони цього не роблять...

    Janna Mykhaylivna reply Мар'яна Гончарук

    Мар'яна Гончарук пробачте, але мене більше цікавить чи у Симчишина поспіль  3 дні зранку до вечора  не було світла, і ніхто пояснити нічого не може,а лише якісь нісенітниці верзуть, а те що він скаже мене мало цікавить, мене цікавить рівномірне відключення усіх районів міста,а не лише обраного

    Читач44 reply Janna Mykhaylivna

    А може ще попросимо рівномірну мобілізацію ??? Теж все не рівномірно , одних забрали , інші з 2014 року по рибалкам , закордонам  , кабакам !!!

    Мар'яна Гончарук reply Мар'яна Гончарук

    Janna Soltus якщо знайду то скину вам посилання де Симчишин пояснював цю ситуацію

    Janna Mykhaylivna reply Мар'яна Гончарук

    Мар'яна Гончарук то для того щоб не було аварійних, потрібно зробити планові, для усіх однаково що зменшить навантаження і кількість аварійних, але це напевно занадто складно для тих хто це може зробити,їм вигідніше коли в одному районі немає 3 дні підряд

keyboard_arrow_up