“Батько наш - Бандера” заспівали у Хмельницькому (ВІДЕО)

“Батько наш - Бандера” заспівали у Хмельницькому (ВІДЕО)
  • Хмельничани долучилися до “бандерівського” флешмобу.

У Хмельницькому підтримали флешмоб “Батько наш - Бандера”, який став вірусним в соцмережах. П’ятеро чоловіків у вишиванках заспівали пісню у дендропарку “Поділля” біля найбільшого прапора в області. Відео опублікували вчора, 3 листопада, на сторінці kabolisgod в Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от kabolisgod (@kabolisgod)

Відео дня
div>

На відео співають учасники чоловічого вокального ансамблю “Mikst” з обласної філармонії - Андрій Юрченко, Андрій Саріков, Ігор Грінькевич, Олексій Блащук та Руслан Фандуль.

За його словами, колектив знімав ролик вчора, 3 листопада, після закінчення робочого дня. Зйомки тривали 1,5-2 години.

Це вже не перша відеоробота колективу. Раніше учасники публікували  мережі українські пісні та колядки. А почали їх знімати через пандемію, коли в артистів не було можливості давати концерти.

Флешмоб “Батько наш - Бандера” став популярним близько місяця тому після того, як четверо львівських школярок опублікували ролик з піснею у TikTok.

@kollust

 

♬ оригинальный звук - Коллекция Мемов

 

Ідею підхопили десятки українців. Серед них школярі, студенти, зірки, священники та військові. А в Слов'янську дівчата під пісню станцювали.

Дехто навіть змонтував жартівливе відео, де слова “Батько наш - Бандера” перед своїми виборцями “співає” президент Росії Володимир Путін.

Оригінал пісні, на яку знімають відео десятки українців, виконав ансамбль “Пентархія”. Подивитися його можна в Youtube.

Читайте також:

ТОП-10 хмельницьких інстаблогерів за версією “ВСІМ”

У Хмельницькому перейменували 22 вулиці (СПИСОК)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Valdemar Mous

    Тільки не радикалізуйтесь! Українці, тільки не радикалізуйтесь! А краще от вам рецепт короваю і солі з якими нас зустрічати із-за парєбріка - освоюйте. І не забувайте про головне - це холодильник! Не вздумайте мріяти про якісь ідейні речі, велич своєї країни - вся концентрація на економіці, вся концетрація лише на економіці! Завжди ваш в.в. пукін.
  • Читач20

    Радикальный национализм, даже в вышиванках, ни к чему хорошему не приведет. Вышиванка не является признаком патриотизма. Что эта молодежь сделала, чтобы народ в Украине жил лучше? Громко поют о фашистском прислужнике? Пускай бы получше изучали историю, пока еще живы свидетели Отечественной войны.
  • Павло

    В США обнародовали документы об украинском националисте Степане Бандере, согласно которым в годы Второй мировой войны он работал на Гитлера. Это указано в статье американского издания, датированной 1951 годом. В материале подчеркивается, что Бандера стал организатором этнических чисток, жертвами которых стали десятки тысяч украинцев, поляков и евреев.

    Valdemar Mous reply Павло

    Бандера співрацював з Гітлером коли Гітлер ще не став тим  "Гітлером" - яким ми його знаємо сьогодні, дивлячись з історичної перспективи. Бандера намагався співпрацювати з тогочасною Німеччиною, коли лише починав, як здаволося,  змінюватися світопорядок і у багатьох була надія в глобальному масштабі, що якщо Гітлер всіх переможе, прийде якась свіжість в політичній, економічній та інших сферах не лише серед країн тодішньої Європи але й серед поневолених червоною чумою країн таких, як тоді була Україна. Нарахунок, чисток зізнаюсь не досліджував, але розуміючи звідки ваш вітер віє, не здивуюсь, якщо це виявиться повна ахінея.
  • Евгений Черкашин

    Бандера враг Украины и всех украинцев.

    ЧитачЧитачів reply Евгений Черкашин

keyboard_arrow_up