Біля "Сілістри" завершують ремонт площі. Коли відкриють новий фонтан

Біля "Сілістри" завершують ремонт площі. Коли відкриють новий фонтан
  • Майже 5 мільйонів гривень витратили з міського бюджету на реконструкцію площі біля "Сілістри". 
  • Там вже за півтора місця планують відкрили оновлений фонтан закоханих. 
  • На якій стадії роботи, дізнавалися журналісти vsim.ua. 

Ще наприкінці травня 2017 року на сесії міськради територію на розі вулиць Свободи і проспекту Миру перейменували у площу Свободи. Тоді ж і почали шукати підрядника, який би відремонтував площу і облаштував на ній новий фонтан. За капітальний ремонт взялись лише наприкінці серпня минулого року. Тоді на площу звезли техніку та огородили всю територію сіткою. Розпочали з демонтажу і зриву старої плитки. На весь ремонт запланували витратити 4,6 мільйона гривень. Роботи виконує тернопільська фірма "ТОМ-Інвестбуд". 

У договорі було прописано, що усі роботи на площі Свободи мали завершити до кінця минулого року. Але через погоду доробити ремонт не встигли. Завершують вже у 2018. Ще у квітні в управлінні ЖКГ журналістам vsim.ua повідомили, що відкрити новозбудовний фонтан закоханих планують до липня. 

Відео дня

Сьогодні, 7 червня, ми вирішили перевірити, що вже встигли зробити на оновленій площі Свободи. Як виявилось, роботи досі "киплять". Будівельники вже встигли викласти бруківку на одній стороні від фонтану. До того ж, зараз займаються облаштуванням бордюрів, на яких поставлять нові лавочки. Крім того, доробляють і сам фонтан всередині. 

- Зараз ми йдемо по плану і поки вкладаємося у місячний термін, щоб завершити ремонтні роботи. Відкриття плануємо орієнтовно на другу половину липня. Бо потрібно ще буде підключити воду, - розповідає vsim.ua головний спеціаліст відділу благоустрою управління ЖКГ Хмельницької міськради Василь Кабальський. 

Так за проектом має виглядати відремонтована площа Свободи

Нагадаємо, що зараз у Хмельницькому працює вже 3 оновлених фонтани - у парку Чекмана, на привокзальній площі та у Дендропарку. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up