Бійка в“KFC” у Хмельницькому: що каже поліція

Бійка в“KFC” у Хмельницькому: що каже поліція
  • Ресторан швидкого харчування «KFC» працює у Хмельницькому більше двох тижнів.
  • В мережі з’явилось відео з наслідками бійки у закладі. Що відомо про інцидент?

У центрі Хмельницького відкрили ресторан відомої мережі швидкого харчування «KFC». Запрацював заклад на першому поверсі торгового центру “Дитячий світ”. Офіційне відкриття відбулось 4 лютого . Ще задовго до цього на фасаді з'явилася червоно-біла вивіска з назвою. Відтак коли двері фаст-фуду відчинилися, для хмельничан це не стало несподіванкою. 

Наразі заклад працює більше двох тижнів. У мережі користувачі часто публікують звідти відео, як скажімо величезні черги або ж ціни на меню. Днями згадка про «KFC» з’явилася і в Telegram-каналі “Труха Хмельницький”. 

  • “Бійка «KFC»: 2 компанії хлопців щось не поділили і начистили одну одну піку. Дуже багато крові !», - йдеться в описі до відео, яке розмістили на каналі вчора, 19 лютого. 

Короткий ролик, ймовірно, зняв один із відвідувачів у вечірній час. Знімають підлогу в закладі, на якій помітні сліди крові . При цьому на відео не видно ні учасників інциденту, ні відвідувачів. 

Відео дня

 

Що кажуть в поліції?

За коментарем журналістка vsim.ua звернулась до поліції. Там повідомили про одного постраждалого. Інспектор пресслужби управління патрульної поліції  в Хмельницькій області Вікторія Тимощук розповіла журналістам vsim.ua, що того дня виклик “102” був від медиків з травмпункту. 

Щоправда, як повідомили нам у Хмельницькому районному управлінні поліції, жоден з потерпілих із заявою до правоохоронців так і не звернувся. 

Ми також звернулися за коментарем до представництва закладу. Як тільки отримаємо відповідь, ми її опублікуємо. 

Нагадаємо, про відкриття популярної мережі ресторанів у Хмельницькому заговорили ще в листопаді минулого року. Тоді "KFC" опублікувало перші вакансії. До слова, приміщення у "Дитячому світі" взяла в оренду фірма-представник ТОВ «ДТС-Харків». Заклад став першим у Хмельницькому рестораном мережі.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (67)
  • Ольга Овчинникова

    Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. — Великие часто сталкивались с жестоким прот
  • Евгений Ярмульник

    Закрити цей заклад
  • Інна Шмагай

    Невже так все погано, що потрібно таким чином робити рекламу?! Дивно...
  • Зинаида Лукашенко

    Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.

keyboard_arrow_up