Масова бійка та неповнолітні: що сталося біля "Агори" та в Деражні

Масова бійка та неповнолітні: що сталося біля "Агори" та в Деражні
  • Бійки сталися на Озерній та в Хмельницькому районі.
  • Одна з них - за участі неповнолітніх дівчат. 
  • Що кажуть в поліції?

“На передову”, “Нехай виплескують агресію на війні”, “А де ж військомат?”, - так хмельничани коментують відео, на якому одне одного лупцюють чоловіки. Його опублікували в спільноті Хмельницький LIVE. Сталося все в мікрорайоні Озерна, біля ТЦ “Агора”. 

На відео помітно, як близько 10 осіб валять на землю чоловіка й починають його лупцювати. Відбулося це, ймовірно, в пізній час доби, оскільки на вулиці темно. 

 

Відео дня

Іще одна бійка сталася в Хмельницькому районі, а саме - в Деражні. Цього разу учасниками стали не чоловіки, а неповнолітні дівчата. Про це повідомляють у спільноті Хмельницький LIVE. 

На трьох відео видно, як одна з учасниць запитує в іншої: “Хто прастітутка?” А тоді починає лупцювати дівчину. В останньої, в результаті, виступила кров. 

 

Стосовно обидвох випадків журналістка vsim.ua звернулася до поліції. На місце масової бійки біля ТЦ "Агора" виїжджали патрульні. Як розповіла інспектор УПП в Хмельницькій області Вікторія Тимощук, жодних підозрілих осіб там виявлено не було. Згодом, каже Вікторія Тимощук, на місце події прибули працівники підрозділу ТОР. Вони обстежили всі прилеглі вулиці й теж нікого не виявили. Саме тому факт бійки не підтвердився.

Щодо бійки неповнолітніх у Деражні, то даним фактом наразі займаються працівники ювенальної превенції. Вони встановлюють всі обставини подій. Про це розповіла інспектор з комунікацій Хмельницького районного управління Віра Мазур.

Читайте також: Жахи російського полону: інтерв’ю з хмельничанином Денисом Гайдуком

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Читач37

    На початку війни в місті було богато патрулів (национальна полиция, полиция, ТРО, муніціпальна полиция! А де вони зараз? Всі на фронті? Як проедешь по заричанської там ціх поліціантів дуже богато, а в місті ,даже на машинах, важко побачіти!!??? Тому й безлад
  • Tatiana Vladimirovna

    У мене просто немає слів... P.s. Поровознюк. 🤣🤣🤣 скрізь камери є вуличного спостереження,  і нікого не знайшли?
  • Borshchinskiy Valeriy

    То де деталі?
  • Тетяна Чернова

    То що ж ми знаємо? Факт бійки. І нічого. 🤣🤣

keyboard_arrow_up