"Бізнес у тіні": підпільну швейну фабрику виявили на Хмельниччині

"Бізнес у тіні": підпільну швейну фабрику виявили на Хмельниччині
uzhgorod.net.ua
  • Нелегальне підприємство з пошиття штор знаходиться у Дунаївцях.
  • Його власникам загрожує чималий штраф.

Податківці проводять інспекції на підприємствах області. Під час чергової перевірки у Дунаївцях виявили підпільну фабрику з пошиття штор. Про це повідомляють у прес-службі фіскальної служби області.

Як зазначають, підприємство працювало "у тіні", адже діяльність не була зареєстрованою. На "фабриці" працювали найманні робітники, при цьому господарі підприємства давно вже проживають за кордоном. Продукцію, яку виготовляли на підприємстві, продавали на ринках.

Відтак, власникам такого бізнесу загрожує штраф у розмірі 30 мінімальних зарплат за кожного неоформленого працівника. Нагадаємо, що розмір мінімальної заробітної плати з 1 січня 2019 року складає 4173 гривні.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Діма Сококол

    Хто знає і по думати що  хто працює в тіні і не платять податки це люди  офіційно не будуть мати на пенсію а гроші то він  собі буде мати власник.

    Діма Сококол reply Діма Сококол

    Алла Ватрас вот буешь робити на роботі будуть гроші і потім все решта .

    Алла Ватрас reply Діма Сококол

    Діма Сокол  А пробували,щось відкривати і заробляти кошти щоб плати з/п.А про пенсію мовчіт,її так мінімалку нарахують бо на більшу не розраховуєте.

    Діма Сококол reply Діма Сококол

    Макс Литовченко макс ти ти зараз  розумний такий бо ти думаєш так якщо ти завтра будешь лежачим хто  тобі доможе і дась гроші на  все життя немає страхування життя по думай нормальна.

    Макс Литовченко reply Діма Сококол

    Діма Сокол бредятина.хоч платиш ти податок, хоч не.пенсію отримаєш мінімальну.і з таким пенсійним віком, потрібно ще докласти купу зусиль щоб до пенсії дожити ....
  • Діма Сококол

    Так треба
  • Таня Данилюк

    Ви такі розумні відкрийте фабрики хай люди працюють і будуть мати стаж
  • Татьяна Ховаева

    То что не платят крупные предприятия, деньги в офшоры, то никто не занимается! А здесь усмотрели нарушения! Пару человек шили! Работали заметьте, не воровали! А податки плати не плати, а пенсию назначили мин! Напрашивается вывод!

    Татьяна Ховаева reply Татьяна Ховаева

    Ievgen Pervushyn ответила чуть выше

    Татьяна Ховаева reply Татьяна Ховаева

    Сплачивая все время добросовестно все податки, начисляется пенсия 1497 гр! Без коментов

    Ievgen Pervushyn reply Татьяна Ховаева

    Татьяна Ховаева офшори, то не є протизаконно. крім того, у кожного, підкреслюю, в кожного громадянина є право знаходити шляхи зменшення оподаткування.

    насправді, давно вже потрібно перенести відповідальність за сплату податків на фізичних осіб, замість того, щоб за них сплочував роботодавець... тоді, може, в людей хоч трошки мізки почнуть працювати...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up