Близько 40: список банківських відділень на Хмельниччині, які працюватимуть під час блекауту (МАПА)

Близько 40: список банківських відділень на Хмельниччині, які працюватимуть під час блекауту (МАПА)
Фото ілюстративне
  • Нацбанк запустив онлайн-карту банків, які будуть надавати послуги навіть якщо немає світла.

  • У мережу увійшли 14 банків. 

  • Дізнавайтесь які відділення будуть працювати в Хмельницькій області.

Нацбанк та системно важливі банки створили спільну мережу з тисячі відділень, які працюватимуть у разі тривалих відключень світла. Про це повідомляють у прес службі НБУ. 

— В умовах блекауту у відділеннях мережі POWER BANKING для всіх клієнтів буде доступний певний перелік невідкладних банківських послуг, а саме: отримання готівки (у банкоматах чи касі); платежі, переказ коштів (у касі чи терміналах самообслуговування); обмін валют (за наявності валюти у касі); консультації менеджерів із фінансових питань, — пояснюють у Нацбанку. 

Мережу назвали POWER BANKING. Відділення, що входять до неї, працюватимуть та надаватимуть клієнтам банківські послуги навіть у критичній ситуації під час блекауту. 

Відео дня

Відділення спільної мережі забезпечені альтернативними джерелами енергії та резервними каналами зв’язку, мають посилену інкасацію готівки та додатковий персонал.

Наразі мережа об’єднує всі 14 системно важливих банків, відділення яких стали основою цієї мережі, та залучає інших учасників банківського ринку. На сьогоднішній день вже понад 1 тисячу відділень в усіх регіонах країни додатково оснащені для роботи під час блекауту. Близько 80% із них – це відділення системно важливих банків. 

Скрін з НБУ

Крім того, у відділеннях мережі POWER BANKING запроваджено банкоматний національний роумінг. Завдяки цьому українці зможуть у банкоматі будь-якого банку мережі "зняти збільшену суму готівки, достатню для задоволення поточних потреб та формування певного запасу".

Мапа відділень мережі POWER BANKING регулярно оновлюється на окремій вебсторінці НБУ. Аби переглянути детальну карту перейдіть за посиланням. Також можна завантажити файл на свій гаджет за лінком — формат XLSX та PDF.

Які банки працюватимуть на Хмельниччині

У списку 1237 відділень. Серед них є 38 тих, які працюватимуть під час відключень на Хмельниччині. Вони розташовані в обласному центрі, Кам’янці-Подільському, Шепетівці, Славуті та Красилові.

Серед банків фігурують Сенс, Пумб, ПриватБанк, Ощадбанк, Райффайзен банк, Укргазбанк, А-банк, Акордбанк, Кредобанк, Комінбанк, Південний, Радабанк, Таскомбанк, Укрексімбанк та Гробус. 

Які відділення працюватимуть в Хмельницькому:

Які відділення працюватимуть в Кам’янці-Подільському:

Які відділення працюватимуть в Шепетівці:

Які відділення працюватимуть в Славуті:

Які відділення працюватимуть в Красилові:

Нагадаємо, Національний банк України зобов’язав банки визначити перелік з щонайменше 35% відділень, які працюватимуть у разі настання блекауту, та забезпечити їх необхідним для такої роботи.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up