Час роботи гостини Святого Миколая змінили через відключення електрики

Час роботи гостини Святого Миколая змінили через відключення електрики
Тут і далі фото Хмельницької міської ради
  • Гостина запрацювала у театрі ляльок. 

  • Туди запрошують всіх хмельничан та гостей міста.

  • Вхід коштує 60 гривень. 

У вівторок, 6 грудня, в Хмельницькому почала працювати гостина Святого Миколая. Цьогоріч, як і минулого року, гостина знаходиться в обласному академічному театрі ляльок. 

Гостина Чудотворця працюватиме місяць — з 6 грудня 2022 по 6 січня 2023 року. Спершу у міській раді заявили, що вона діятиме вона щодня із 17.00 до 20.00. Та згодом інформацію щодо часу відвідин Святого Миколая змінили. В мерії зазначають, що таке рішення прийняли через зміну графіків подачі електроенергії. 

Відтак, найближчий тиждень гостина працюватиме щодня за таким розкладом:

Відео дня

Такий графік діятиме поки що тиждень.

— Беріть дітей та подаруйте їм казку! Малюки зможуть поспілкуватися із Чудотворцем, загадати бажання та зробити світлину на пам'ять. Чекаємо на вас! — йдеться в повідомленні. 

Вартість входу до резиденції Чудотворця коштує 60 гривень. Адреса - вулиця Проскурівська, 46,

Нагадаємо, цьогоріч офіційно свято Миколая Чудотворця відзначатимуть 19 грудня. 

Додамо, навколо Хмельницької АЕС організували автобусні тури зі Святим Миколаєм. Вони діятимуть для дошколяриків та учнів 1-11 класів. Передбачено 2 види екскурсій. Тури будуть благодійними, а кошти відправлятимуть на ЗСУ. Спершу екскурсії проведуть для діток, чиї батьки захищають країну від російських окупантів, а потім для всіх бажаючих. Деталі — за посиланням. 

Також vsim.ua проводить конкурс “Подарунок від Святого Миколая”. Діти мають можливість креативно та творчо зобразити День Святого Миколая у малюнку, поробці, творчому листі до Миколая, вірші... та гарантовано отримати квиток у кінотеатр Woodmall Cinema. Автори трьох найкращих робіт (які наберуть найбільше голосів) отримають спеціальні призи від партнерів конкурсу. Дізнавайтеся як взяти участь за посиланням. 

А ви плануєте відвідати гостину Святого Миколая?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up