Календар іменинників грудня: у кого День ангела і як назвати дитину

Календар іменинників грудня: у кого День ангела і як назвати дитину

Дізнавайтесь якими милозвучними та рідкісними іменами багатий цьогорічний грудень та як назвати дитину, аби її завжди оберігав янгол-охоронець. 

Церковний календар імен в першому місяці зими багатий красивими і милозвучними іменами. День ангела в грудні відзначають Микола, Андрій, Марк, Софія, Віра, Анна. Також є й рідкісні чоловічі імена — Ярополк, Азат, Єлізар, Соломон, Ніл.

Відзначають в грудні іменини і жінки з такими незвичайними іменами як Євлалія, Магдалина, Фекла, Августина. Детальніше про всіх іменинників останнього місяця 2022 року розповідає Главред

Вибір імені для новонародженого

Календар іменин на грудень також підкаже батькам, як назвати дитину в грудні, аби малюка оберігав янгол-охоронець.

Відео дня

Іменини — це особливий день в житті віруючого. Це день пам'яті святого, який носить наше ім'я. Більшість імен відзначають кілька іменин за рік. Головним з них вважається те свято, яке найближче до дня народження. Деякі сучасні імена є церковними. Тоді людина при хрещенні отримує друге ім'я з церковного календаря і відзначає за ним іменини.

З церковного календаря батьки підбирають ім'я для дитини. Вважається, що якщо дитині дати ім'я на честь святого, якого шанують в день її народження, то святий тезка буде все життя берегти малюка від бід і нещасть.

Хто святкує іменини в грудні 2022 року

Нагадаємо, сьогодні, 4 грудня, відзначають церковне свято, яке називається Введення в храм Пресвятої Богородиці або Третя Пречиста. Воно вважається одним з 12 найважливіших церковних свят. Дізнавайтесь історію походження свята, прикмети та заборони цього дня за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up