Через коротке замикання у Віньківцях згорів гараж

Через коротке замикання у Віньківцях згорів гараж
  • Вчора, 19 грудня, на вулиці Котляревського було "гаряче". Там палав гараж.
  • Пожежу вдалося швидко загасити.
  • На щастя, ніхто не постраждав.

Інцидент стався вчора, 19 грудня. Близько 12-ї години на вулиці Котляревського місцеві мешканці помітили дим над гаражем. Виявилося, що будівля палала, тож люди одразу викликали рятувальників.

Пожежу вдалося швидко локалізувати, тим самим убезпечити сусідні будівлі. За кілька хвилин вогонь загасили. Про це інформує прес-службі ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

За попередніми висновками, ймовірно, що вогонь спалахну через коротке замикання електромережі.

Відео дня

На щастя, ніхто не постраждав.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up