Через обстріл Хмельницького району 1 700 людей залишились без світла

Через обстріл Хмельницького району 1 700 людей залишились без світла
Фото ілюстративне
  • Електрику вимкнули в трьох населених пунктах. 

  • Всього ж через сьогоднішню атаку по Україні знестумлено 20 населених пунктів. 

Цієї ночі росія вчергове здійснила масовану ракетну атаку по Україні. Під приціл ворога вкотре потрапила Хмельницька область. 

Окупанти вдарили по інфраструктурному об’єкту в Хмельницькому районі. Обійшлося без постраждалих. Але через обстріл відключилися електролінії в області. В Міненерго інформують, що наразі знеструмлено 3 населених пункти, без світла залишилися 1,7 тис. споживачів. В яких саме селах немає електрики поки не повідомляють. 

— Уночі ворог завдав чергового масованого ракетно-дронового удару по всій території країни. Є влучання та пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури, — йдеться в повідомленні.

Відео дня

Внаслідок нічного масованого обстрілу є влучання в об’єкти енергетичної інфраструктури. Всього без світла залишилися понад 20 населених пунктів: 

Також в Донецькій області знеструмлено шахту, де у цей час перебували люди. Наразі енергетики продовжують відновлювати електропостачання там, де це дозволяє безпекова ситуація.

Також цієї ночі відключилась міждержавна лінія електропередачі з Угорщиною. Пошкодження було на території Угорщини, проводиться ремонт.

В Укренерго додають, що вчора ввечері користування електрикою не обмежували. Аби в людей було світло задіяли всі наявні резерви потужності на гідро та теплових електростанціях. Наразі виробництва електроенергії достатньо для покриття споживання.

Нагадаємо, українців попросили обмежити споживання електрики у вечірні пікові години, із 18.00 до 22.00. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олена

    Украіна Переможи!

keyboard_arrow_up