Окупанти вночі вдарили по Хмельниччині. Є приліт

Окупанти вночі вдарили по Хмельниччині. Є приліт
Фото ілюстративне. Колаж 24 каналу
  • У Хмельницькому районі пролунала серія вибухів. 
  • росіни випустили 30 крилатих ракет та безпілотники. 

Сьогодні вранці, росіяни знову скоїли повітряну атаку по українських містах. Повітряна тривога розпочалась в Хмельницькій області о 03.48 та тривала до 06.04 години. За цей час ворог завдав удару по нашій області. У Хмельницькому пролунала серія вибухів. 

— Працювали сили ППО. Є влучання в об'єкт інфраструктури Хмельницького району, — повідомили в обласній військовій адміністрації. 

В ОВА додають, що постраждалих немає. Наразі з’ясовують чи є руйнування.

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="khmelnytskaODA/1665" data-width="100%">

 

Поки більше інформації немає. Слідкуйте за оновленнями на vsim.uа. 

Київ

Також дісталось і Київщині. У столиці кілька вибухів пролунали в Дарницькому та Дніпровському районах, повідомив міський голова Кличко. 

За інформацією КМВА, у Дарницькому районі впали уламки. Через падіння уламків зайнялася нежитлова будівля також і в Деснянському районі Києва. 

- Це був вже девʼятий за ліком повітряний напад на столицю з початку травня! Цього разу атакували із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, Ту-160 з району Каспію. Після запуску ракет, ворог задіяв над столицею свої розвідувальні БпЛА, - пишуть в столичній адміністрації. 

Усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва знайшли та зниили сили протипоітряної оборони. 

Знищили 29 з 30 ракет

У Повітряних Силах ЗСУ повідомили, що із 21.00 вечора 17 травня по 05.30 ранку 18 травня  російські окупанти вдарили ракетами кілька разів з різних напрямків. Всього вони випустили 30 крилатих ракет морського, повітряного та наземного базування:

  • із літаків стратегічної авіації: двох Ту-160 та восьми Ту-95 випущено 22 крилаті ракети Х-101/Х-555.
  • із кораблів у Чорному морі – 6 крилатих ракет «Калібр».
  • ще дві крилаті ракети «Іскандер-К» із наземних оперативно-тактичних ракетних комплексів.

Українська ППО знищила 29 крилатих ракет. Також збили 2 ударних дрони «Shahed-136/131» та два розвідувальних безпілотники. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (85)
  • Анжеліка Вегеш

    Заїбали забрали то про на Київ щоб белять тих мажорів сука вже тарахнуло добре а не сраки закривати тим Києвом бо столиця та похер що столиця розїбаше всі города тощо Київ лишиця то він Україною все одно не Боже бо ці блохи мажорські підуть і здадуця цьому пуйлу а простий на род буде стояти до кінця.Нема в нас нормального контролю ні нормальної влади одні дебіли трохи схожі та тих підарів тільки ті наживо в бувають аці морально грибуть тільки під себе падали так хочу щоб хоть одна балістична ракета в лучила в той район де живуть наші мажорські дипутати і та їхня вся шарашкина контора виродки
  • Гена Гена

    Пра













    ППО Хмельницький? Як все прилітало, так і прилітає. Якщо є ппо, то там сидять бестолочі за яких вчились їхні батьки, чи пристроїли служити у Хмельницькому щоб не потрапити на передову. Позорисько.
  • Иван Соколов

    Кажуть вибухів було 7

    Homan Olena reply Иван Соколов

    Иван Соколов придет был один, все остальное детонация..
  • Toma Boyko

    Дуже страшно , що не приліт, то Хм.

keyboard_arrow_up