У Хмельницькому зупинили 140 ліфтів. Є рішення суду

У Хмельницькому зупинили 140 ліфтів. Є рішення суду
  • Фахівці перевірили ліфти у багатоповерхівках міста.
  • Через порушення правил безпеки звернулися до суду.
  • Зупинили 140 ліфтів.

Працівники Держпраці перевірили ліфти у багатоповерхівках Хмельницького. Виявили безліч порушень. Проти організації, яка їх обслуговує, склали адміністративні матеріали та направили позов у суд.

Хмельницький окружний адміністративний суд задовольнив позов у повному обсязі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницької державної адміністрації.

Тепер експлуатацію пасажирських ліфтів зупинять до усунення усіх порушень.

Відео дня

Про ліфти у місті дбає 4 підприємства

У місті Хмельницькому налічується більше 1300 ліфтів. Їх встановленням та експлуатацією займається 4 компанії: спеціалізоване ремонтно-будівельне підприємство «Хмельницькліфт» та три приваних підприємства «Ліфт Експрес», «Геркон» і «Хмельницькліфткомплект». Працівники цих підприємств зобов’язані здійснювати огляд, ремонт, прибирання ліфтових кабін та шахт. Найбільшу кількість ліфтів обслуговує «Хмельницькліфт». Вони утримують 1087 ліфтів.  

Нагадаємо, у серпні Двоє хмельничан застрягли і пролетіли вниз у ліфті на Проскурівського підпілля 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Володимир Путін

    Рішення  не набрало законної  сили.
  • Гончарук

    Якщо власники приватизованого житла у будинках із ліфтами будуть чекати, що ліфти їм хтось купить і подарує. то нехай будуть готові політати у старих ліфтах. А чи вдало чи ні це буде, то вже як поталанить. У переважній більшості випадків такі польоти у  аварфйному ліфті невдалі. Так що власники будинків (тобто власники квартир у  цих будинках) подбайте про закупівлю нових ліфтів завчасно

    Микола Вінник reply Гончарук

    Переважна більшість власників приватизованого житла  досі вважає що їм хтось щось винен, має зробити і має їм щось дати нашару.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up