Чи буде у Хмельницькому фестиваль «Rock&Buh»

Чи буде у Хмельницькому фестиваль «Rock&Buh»
Фестиваль «Rock&Buh» 2019 року
  • До карантину музичний захід збирав тисячі глядачів.

  • Відтак його проводили онлайн, а згодом — у форматі автофестивалю.

  • Чи буде «Rock&Buh» цього року?

Від 2017 року у Хмельницькому проводять рок-фестиваль «Rock&Buh». У перші три роки його проводили у Молодіжному парку. Надалі формат доводилося змінювати. 2020 року, після початку карантину, фестиваль проводили в онлайн-форматі. Учасники фестивалю зняли концертний фільм зі своїми виступами.

2021 року «Rock&Buh» знову проводили наживо, але не у Молодіжному парку, а в аеропорту. Обрали формат автофестивалю — глядачі перебували у машинах.

Цього ж року фестивалю в Хмельницькому не проводитимуть взагалі. Про це журналісту vsim.ua розповів начальник управління культури і туризму міськради Артем Ромасюков.

Відео дня

— Ми не бачимо в тому сенсу. Я подивився, що «Файне місто» робило, ну таке… Та й воно не на часі, скажемо відверто, витрачати певний ресурс на те, — розповів чиновник.

Згаданий Артемом Ромасюковим тернопільський фестиваль «Файне місто» спершу планували проводити наживо. Однак місцева влада заборонила це робити. Тому організатори вирішили провести його онлайн.

Гроші за придбані квитки повертали покупцям, а якщо глядач відмовлявся від повернення, кошти перераховували на благодійність. За три дні онлайн-фестивалю, 13-15 травня, організаторам вдалося зібрати понад 380 тисяч гривень. Їх використали на забезпечення полку «Азов».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Василь Удод

    Патріотичні концерти проводять всюди. У Філармонії чи у Старицького постійно реклама. Чому б не зробити ще один привід для збору коштів.
  • Ирина Старова

    Саме час для гульок
  • Денис Чернюк

    Який нахуй фестиваль, кожен день люди гинуть, не до плясок в даний час
  • Юрій Гудок

    Як так. В країні війна а тут якісь фестивалі в голові. Люди гинуть пачками. Схаменіться

keyboard_arrow_up