Чи запрацює в Хмельницькому Великодній ярмарок-2022

Чи запрацює в Хмельницькому Великодній ярмарок-2022
Фото з архіву
  • Щороку на Проскурівській влаштовують Великодній ярмарок та проводять низку святкових заходів.
  • Як буде цьогоріч?

Цього року за православним календарем Великдень святкуватимуть 24 квітня. Католицька Пасха відзначатиметься тижнем раніше, тобто 17 квітня.

Хмельничани звикли до щорічних святкувань на Проскурівській. У центрі міста традиційно розгортають ярмарок, вулицю прикрашають тематичними інсталяціями та фотозонами. Чи побачать містяни все це на Великдень-2022? 

Начальник управління культури і туризму міськради Артем Ромасюков розповів, що до війни планувалося проведення багатьох заходів, облаштування Великоднього ярмарку та фотозон. За його словами, втілення цих ідей у життя тепер є недоречним. Оскільки на Проскурівській наразі працює штаб для переселенців, триває робота волонтерів та автівок, які доставляють гуманітарну допомогу. Саме тому цьогоріч не встановлюватимуть інсталяції та фотозони. Традиційний Великодній ярмарок працювати теж не буде.

Відео дня

Єдине, чим прикрасять центральну вулицю міста - гілки із писанками. Їх мають почепити вже наступного тижня, напередодні Вербної неділі. 

Нагадаємо, що в різних мікрорайонах міста щовихідних організовують продовольчі ярмарки. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті, аби не пропусти графік наступних. Що там продають, читайте в матеріалі - Мед за 150 гривень і сало за 100 : що продають на ярмарку в Хмельницькому.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Валерий Дорогань

    А на Прибужской?
  • Яна Таро

    Чого не продають вино в магазині,навіть в тих областях де йде війна ,дозволено ,навіть на свята люди елементарний кагор не можуть придбати

    Яна Таро reply Яна Таро

    Наташа Сахарова так

    Наташа Сахарова reply Яна Таро

    Яна Таро в Києві вже продають, це залежить від мера міста.
  • Анна Беляк

    На разі зараз не до ярмарок тим більш в воєний стан

    Elena Minyaylo reply Анна Беляк

    Анна  Беляк люди мусять працювати і платити податки щоб країна функціонувала. Це важливо. І то не дискотека а їжа …
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up