Чи звільнять лаборанта дитячого травмпункту за п’янку на роботі

Чи звільнять лаборанта дитячого травмпункту за п’янку на роботі
  • Мати дівчинки помітила у працівника травмпункту ознаки алкогольного сп’яніння – викликала поліцію.
  • Чоловіка оштрафували. Він і досі працює в тому ж рентген-кабінеті.
  • У дитячій лікарні за нього заступаються. Посилаються на хворобу.

 

35-річний чоловік попався на робочому місці напідпитку. Внюхала запах алкоголю мама, яка привела дочку на рентген. Жінка одразу ж викликала патрульних. Працівнику запропонували пройти тест на «Драгері». Прилад показав 2,97 проміле. За таку витівку лаборант має сплатити штраф від 51 до 85 гривень. Справа набула неабиякого розголосу і бурхливого обурення серед батьків. Подейкують, що це вже не перший випадок. Мовляв, чоловіка вже бачили на робочому місці п’яним і вже викликали до нього поліцію раніше. 

За поясненнями журналісти vsim.ua звернулись до керівництва міської дитячої лікарні. Місце головного лікаря досі пустує. Тому поспілкувались з його заступником. Лідія Перебейнос пояснює, що рентгенолог на ім'я Дмитро працює вже давно. Про те, що лаборант був на робочому місці п’яний, заперечує.

- В нас вже була розмова в управлінні. Це питання буде розглядатись комісійно. Йому буде винесена догана і штраф. Зрозумійте, у нас в лікарні немає злісних порушників. Цей працівник має хворобу. В будь-якому випадку будемо проводити службове розслідування, - каже Лідія Перебейнос.
За словами заступниці, такий результат тесту міг бути неправдивим. Каже, запах міг виникнути через підвищений вміст ацетону в організмі. Однак яку хронічну хворобу має працівник - не говорить.

Відео дня

З самим Дмитром поспілкуватись не вдалося. В адміністрації закладу кажуть, сьогодні не його зміна. Після цього він має йти на лікарняний.

Начальник ж управління охорони здоров’я говорить, що з неприємним інцидентом зараз розбираються.
- Однозначно догана буде. Якщо подібна ситуація повториться, будемо звільняти. Чи були аналогічні випадки саме з цим працівником, сказати не можу – не чув, - коментує Борис Ткач. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Олег

    вигнати його до чортиків треба
  • 777

    назначьте главврачом его и не мешайте квасить дальше
  • Жорж Милославский

    С "Драгером" в суд не пойдёшь. Надо было делать анализ крови на алкоголь. Любая электроника (и "Драгер" в том числе) может ошибаться. Нельзя ставить судьбу человека в зависимость от электронной коробочки.
  • Марушева Ольга

    звільняти треба за таке. Дуже вони переживають за свою репутацію. То нащо тримати таких працівників. тим більше, якщо батьки кажуть, що це вже не перший разз

    володька reply Марушева Ольга

    це не батьки кажуть..це доведени факты..два раза драгер зашкаливал в ХОНД..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up