Чоловіка, який продавав зелень з рук у Хмельницькому, оштрафували

Чоловіка, який продавав зелень з рук у Хмельницькому, оштрафували
Фото ілюстративне.
  • Чоловік торгував у невстановленому місці.
  • Порушника притягнули до адмінвідповідальності.

У Хмель­ницько­му місь­крайон­но­му су­ді роз­гля­ну­ли ма­те­рі­али про при­тяг­нення до ад­мі­ніс­тра­тив­ної від­по­ві­даль­нос­ті чо­ло­ві­ка за тор­гівлю з рук у нев­ста­нов­ле­них міс­цях. Інформація в суд надійшла від головного управління національної поліції в Хмель­ницькій об­ласті.

Згідно з постановою суду, 15 лютого цього року, близь­ко 12 години дня, чоловік продавав з рук про­дук­ти хар­чу­ван­ня, а са­ме зе­лен­ь. Торгував порушник бі­ля бу­дин­ку по вулиці Па­на­са Мир­но­го, 35, у Хмель­ницько­му. Такими діями, на думку суду, він вчи­нив пра­во­по­ру­шен­ня – «тор­гівля з рук у нев­ста­нов­ле­них міс­цях».

Пра­во­по­руш­ник до су­ду не з’явив­ся, про час і міс­це роз­гля­ду спра­ви по­ві­дом­ле­ний в ус­та­нов­ле­но­му за­ко­ном по­ряд­ку, про при­чи­ни не­яв­ки не по­ві­до­мив. Тому спра­ву роз­гля­ну­ли без нього.

Відео дня

Суд вивчив ма­те­рі­али спра­ви та визнав таку діяльність – протиправною. Таким чином,  чоловік вчи­н­ив пра­во­по­ру­шен­ня, пе­ред­ба­че­не ч. 1 ст. 160 КУ­пАП. В якості покарання йому призначили ад­мі­ніс­тра­тив­не стяг­нення у ви­ді штра­фу в су­мі 17 гри­вень. Крім того, торговець зобов’язаний сплатити на ко­ристь дер­жа­ви 605,60 грн су­до­во­го збо­ру.

Пос­та­но­ва мо­же бу­ти ос­карже­на про­тя­гом де­ся­ти днів з дня її ви­не­сен­ня до Хмель­ницько­го апе­ля­цій­но­го су­ду шля­хом по­дан­ня апе­ля­цій­ної скар­ги че­рез Хмель­ницький місь­крайон­ний суд.

Нагадаємо, нещодавно у Хмельницькому оштрафували пенсіонера, який торгував яблуками на Панаса Мирного. Що йому призначив суд, читайте в окремому матеріалі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • А в електричка можна продавати наприклад пиво суворо заборонено,оселедці т інше ?
  • Майя Юрченко

    Це все що  вони можуть, тільки боротись з пенсіонерами
  • Anatoliy Tkachenko

    Цирк..депутатів садім міліони крадуть..то небачити ..а роботяку штаф...
  • Natascia Natalia

    Страшенний злочин!!Стидоба  такій владі

keyboard_arrow_up