Чоловіка, який стріляв по людях на Бандери, засудили до 4 років

Чоловіка, який стріляв по людях на Бандери, засудили до 4 років
Фото ілюстративне
  • У той день чоловік святкував своє день народження.
  • На Степана Бандери із револьвера він стріляв у перехожих.
  • Одному із них завдав поранення ноги й руки.
  • Обвинуваченому вже оголосили вирок.

Того дня хмельничанин святкував своє 30-річчя. О 01:30 він розпочав стрілянину по перехожих із револьвера. Було це на вулиці Степана Бандери, коли чоловік рухався в напрямку проспекту Миру. У повідомленні Хмельницького міськрайонного суду йдеться, що іменинник вистрілив у людей двічі. Потім він їх наздогнав і пострілом спричинив поранення руки й ноги одного з перехожих.

На лаві підсудних обвинувачений опинився вже вчетверте. Вперше його судили у віці 19 років. Загалом за попередні злочини у в’язниці він відсидів 11 років. На його рахунку незаконні заволодіння транспортними засобами, замах на злочин, втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, придбання, отримання, зберігання та збут майна, отриманого злочинним шляхом.

Через постріли у людей, хмельничанина визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 КК України (Хуліганство, вчинене раніше судимою особою) та призначили йому покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки. Наразі він перебуває під вартою.

Відео дня

На вирок може бути подана апеляція протягом 30 днів з дня його проголошення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Борис Вілісов

    Да-да, це поки Вашого брата чи близької людини не стосується, тоді б Ви сказали, то за що ж довічне? Що він такого зробив?))) Легко писати про довічне, поки це Вас не торкнулося!
  • Таня Танюха

    Я би вже на другу ходку давала довічне .ну не буде він вже чесно жити і працювати

keyboard_arrow_up