Директор філармонії "дав добро" на концерт Сергія Бабкіна у Хмельницькому

Директор філармонії "дав добро" на концерт Сергія Бабкіна у Хмельницькому
  • Олександр Драган готовий підписати договір про оренду приміщення для концерту артиста.
  • Також він розповів про «середньовічний ритуал» від депутата обласної ради Віктора Бурлика.
  • Запросив «свободівця» з його друзями прийти на концерти симфонічного оркестру «для заспокоєння психіки».

Сьогодні, 23 жовтня, у Хмельницькому запланований концерт Сергія Бабкіна. Через гастролі артиста в Криму і Росії, проти його приїзду в наше місто виступили активісти із «Правого сектора» і ВГО «Сокіл» на чолі із «свободівцем» Віктором Бурликом. Останні в п’ятницю, 21 жовтня, зірвали і спалили афіші із Сергієм Бабкіним. Заявили, що не допустять його виступу в Хмельницькому.

Після цього керівник обласної філармонії Олександр Драган повідомив vsim.ua, що концерт можуть скасувати. Догорів оренди із організаторами виступу Сергія Бабкіна він не підписав. Сказав також, що доручив працівникам дізнатися, чи дійсно артист виступав в окупованому Криму й Росії.

  •  Я готовий був концерт відміняти. Але напередодні вихідних пізно ввечері, близько десятої, я став свідком дуже поганого інциденту. Чисто випадково я приїхав до філармонії. У дворі біля колон виконувався якийсь середньовічний ритуал з факелами, спаленнями якимись, з вигуками. Я категорично, як громадянин України, не сприймаю такий підхід до вирішення справ. Мені, наприклад, дивно, чому громадська організація «правий сектор», яка не є навіть політичною структурою, спромоглася написати листа і в цивілізований спосіб прийти поспілкуватися. А депутат обласної ради з іншими молодими людьми приходить і робить тут погрози, заяви, спалення, - каже Олександр Драган. - Тому я хотів звернутися до одного з лідерів партії, яка тут була представлена, Івана Гончара і міського голови, щоб вони відповідально віднеслися до членів своєї політичної сили. Щоб вони не допустили провокацій в нашому місті. По-друге, щоб вони не допустили нищення комунального майна. А цим молодим людям, які тут шоу влаштовували, я хочу запросити в філармонію. В нас дуже багато є заходів для молоді. Є дуже багато концертів для заспокоєння психіки. Я їх запрошую на органні концерти і симфонічного оркестру. Думаю, вони їм підуть на користь.

Також Олександр Драган повідомив, що договір оренди буде підписано. Щоб концерт пройшов спокійно, він відправив листи до Національної поліції і СБУ. У них він попросив ці структури посприяти забезпеченню правопорядку біля філармонії.

Відео дня

Сьогодні запланована прес-конференція за участю Сергія Бабкіна і Віктора Бурлика. «Свободівець» хоче повідомити артиста про умови, за яких той зможе виступити з концертом в Хмельницькому. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Нагадаємо, рік тому активісти домоглися скасування концерту Потапа і Насті в клубі "СВ".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Дася Войтович

    Запросіть мене на органний концерт! І на камерфест! Мені треба.)))(
  • Діана Граділь

    Який жах!  Шановні активісти! Скільки можна ганьбити наше місто? Невже ви не можете зайнятись чимось корисним для хмельничан?! Ви взагалі десь працюєте, чи тільки горланите на площі?

    Роман Савчук reply Діана Граділь

    вони тим і заробляють шо горланять по команді коли тре і на кого тре
  • Мастер Автополив

    Прокатить этих всех сепаров в активистическом мусорном баке с поливанием зеленкой!
  • Леонид Наседкин

    Хоть один нормальным есть в хмельницкой власти.

    Роман Савчук reply Леонид Наседкин

    я б назвав його просто класним тролем)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up