У Хмельницькому афіші з Сергієм Бабкіним зірвали і спалили. Концерт можуть скасувати

У Хмельницькому афіші з Сергієм Бабкіним зірвали і спалили. Концерт можуть скасувати
  • Хмельницькі активісти готують «теплий» прийом для артиста.
  • Депутат обласної ради Віктор Бурлик із «соколятами» зірвав і спалив афіші про концерт, який запланований на 23 жовтня.
  • В обласній філармонії розглядають варіант відміни виступу Сергія Бабкіна.

Відомий співак Сергій Бабкін в рамках туру «15Rоків» подорожує Україною. В понеділок, 23 жовтня, запланований його концерт в Хмельницькій обласній філармонії. Та в нашому місті артист може й не виступити.

"Не допустим концерт на крові"

Противником концертів Сергія Бабкіна є ВО «Свобода» і «Правий сектор». Причина – виступи співака в Росії і окупованому Криму. Активісти уже добилися своїми пікетами скасування виступів артиста у Львові і Тернополі. Тепер черга дійшла до Хмельницького.

Першим в обласну філармонію звернувся хмельницький осередок «Правого сектору». Вони написали листа з проханням скасувати концерт. Більш радикально вчинив депутат обласної ради від ВО «Свобода» Віктор Бурлик. Разом із членами ВГО «Сокіл» він вчора, 20 жовтня, позривав афіші в центрі міста і зробив відеозаяву.

Відео дня

Тримаючи зірвані афіші в руках, Віктор Бурлик сказав на камеру наступне:

  • 23 жовтня у місті Хмельницькому було заплановано проведення концерту Сергія Бабкіна, який зганьбився тим, що у 2014-ому виступав в анексованому Криму. В 2016-ому та 2017-ому провів близько десяти концертів в країні агресора Росії. При цьому артист цинічно заявляє про те, що він поза політикою та проти війни, не усвідомлюючи, що співаючи для вбивць, також заплямовує свої руки кров’ю. Хмельницький осередок ВГО «Сокіл» офіційно заявляє, що не допустить виступ цього безхребетного пристосуванця, - заявив Віктор Бурлик.

Також «свободівець» додав, що закликає керівника філармонії скасувати концерт. В іншому випадку він збереться в понеділок, 23 жовтня, о 18:00 разом з іншими активістами Хмельницького, щоб «не допустити концерту на крові».

Після цього один із «соколят», більшість яких були балаклавах, спалив афішу про концерт Сергія Бабкіна в Хмельницькому. При цьому спочатку випалював зображення обличчя артиста.

Концерт можуть відмінити

Сайт vsim.ua звернувся до директора Хмельницької обласної філармонії. Запитали у нього, чи буде він відміняти концерт Сергія Бабкіна.

  •  Договір оренди ще не підписаний. Я свідомо це робив, тому що в мене були представники «Правого сектору», - каже директор Хмельницької обласної філармонії Олександр Драган. – Знаєте, я взагалі не є прихильником творчості Бабкіна. Мене більше цікавить що зараз є в репертуарі Віденської опери і Берлінського симфонічного оркестру. Про їхні гастролі і їхні програми я готовий говорити. А хто такий Бабкін, я поняття не маю. Тому зараз наші працівники творчі проаналізують, чи дійсно були ці факти, те що він виступав після 2014 року в Криму. Тоді ми будемо діяти у відповідності до рішення сесії обласної ради про заборону таким артистам виступати на території області. Рішення буде прийняте сьогодні. Водночас мені «приємно», що депутати обласної ради від партії «Свобода» так глибоко обізнані з творчістю Бабкіна. Знають його гастрольні турне, знають його репертуар і занепокоєні його перебуванням у Хмельницькому. Мене їхня позиція і їхні естетичні смаки дуже «підкуповують».

Чи відмінять концерт в Хмельницькому, стане відомо згодом. Слідкуйте за оновленнями разом із vsim.ua.

Нагадаємо, рівно рік тому через пікет хмельницьких активістів скасували концерт Потапа і Насті. Тоді приміщення клубу «СВ» облили кров’ю і закидали яйцями. Також біля входу зривали петарди і запалювали файера. Усе завершилося конфліктом учасників пікету із патрульною поліцією.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Мастер Автополив

    Все это гониво - выступать должны только арийцы! Океан Эльзы, Иво Бобул, Лисапедный Батальон и всякие Онукы. Явка должна быть строго обязательно с отметкой в районной гаубтдкоммендатуре!
  • Анонім

    цікаво яка вартість проведення концерту у місті, скільки треба заплатити бурлику, щоб кобзон виступив?
  • Олекса Шумейко

    Підтримую українських патріотів. Різним зайдам тут немає, що робити. Сьогодні тролення "язіка"  окупанта непропустима. А на рахунок української пісні. то український надпопуляриний гурт "Еней" зібрав найбільше переглядів в інтернеті.
  • Харитонова Оля

    "Хмельницькі активісти" - это и есть самые настоящие выродки. Неужели никто не может их приструнить? Обнаглели так, что уже потеряли все рамки и границы. Кто это вообще такие?  Или они думают, что мы должны слушать одну европейскую пошлятину? Продали страну вместе с жителями европйским  п...сам в рабство, и свою продажность назвали патриотизмом.  Твари. Нет уже слов.

    Обділений теплом reply Харитонова Оля

    Хмельницькі активісти - це хулігани, злочинці, яких кришує мер та міська поліція. А як інакше назвати, що за відверте хуліганство, завдання тілесних ушкоджень, нищення комунального майна, захоплення приміщень тощо Бурлик разом зі своїми бандитами не несуть навіть адміністративної відповідальності, хоча ці злочини не є  адмінправопорушеннями, а мають саме кримінальний зміст

    Обділений теплом reply Харитонова Оля

    Якби ще було зрозуміло, що ті європейці співають. Російська мова хоча б зрозуміла для більшості українців та й по душевності, змісту російські пісні ближчі. Та й вони не несуть загрози українцям, українській державності. Я лише за український і російський репертуар

    Роман Савчук reply Харитонова Оля

    чому зграйка неповнолітніх на чолі з безосвітнім бид..ом має вирішувати за ті сотні людей, які вже придбали квитки чи хотіли піти на концерт?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up