«До всіх падлюк прийдемо»: Гамалій пригрозив колаборантам з Кам’янця (ВІДЕО)

«До всіх падлюк прийдемо»: Гамалій пригрозив колаборантам з Кам’янця (ВІДЕО)
  • Голова ОВА розповів, що окремі мешканці міста критикують армію та президента.

Голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій пригрозив людям із Кам’янця-Подільського, який він вважає колаборантами. Відповідне звернення він опублікував на своїй Facebook-сторінці сьогодні, 10 квітня. Чиновник народився у Кам’янці, і ролик він записав тлі Кам’янець-Подільської фортеці.

— Мені було надзвичайно неприємно, що саме в Кам’янці-Подільському з’явилися такі колаборанти, які починають на своїх фейсбучних сторінках критикувати Збройні Сили України, критикувати Верховного Головнокомандувача. Вони бачать там свою війну. Мені здається, коли ворог зрозумів, що не зможе нас своїми ракетами й бомбами, тоді починається колаборантство всередині країни. Вони допомагають ворогу. І надзвичайно неприємно, що саме це зі сторінок кам’янчан. Скажу вам — до всіх цих падлюк і гнид ми теж прийдемо, сказав голова ОВА.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (164)
  • Vasyl Filatov

    Свобода слова прежде всего,каждый,кто  хочет преследовать свободу слова, как раз и является колаборантом России. Там это в генах уже, жопу царю лизать
  • Михайло Коваль

    Пана нешанованого президента в грудні попереджали,що буде вторгнення,а всічні цілий місяць святкував у Буковелі.
    Два місяці назад всіх запрошував на першотравневі шашлики,це було за декілька днів до війни.
  • Сергій

    Хто не за Зеленського, тому що тюрма, катування, країну має покинути, чи будуть вбивати, будуть вчити як жити, будуть лякати, не давати жити?? Судячи по коментарях, то щось подібне хочуть люди😳.

    Дожилися блядь😞
  • Inessa Ihnatova

    Як щодо "розумних", які через фанатизм до конкретних керівників,  і яким не подобається думка інших, бо в них своя і вона лиш правильна( у свинособак між іншим теж таке), у відкриту на Хмельницьких  сайтах, публікує фото (моє і чоловіка) з надписом "здають позиції ЗСУ!  І це при тому, що  я вірна присязі і Народу України так само,  як і мій чоловік з 14го воював... НОРМАЛЬНО???
    З такими що робити??? Бо якийсь диванний коментатор вирішив, що самий розумний!?

    Тепер звертаюсь до тебе нІкІта.... Ти особисто будеш вибачатись перед моїм чоловіком,  за погрози приїхати до мене додому, за розповсюдження такої інфи,  і все інше!!!!

    Катя Нівтіл reply Inessa Ihnatova

    Инесса Игнатова😂😂😂😂 яке кончене , то жестяк

keyboard_arrow_up