Донька залишилась без батька. Попрощались з воїном Олексієм Мігелем

Донька залишилась без батька. Попрощались з воїном Олексієм Мігелем
  • Захисник загинув у Бахмуті на Донеччині.
  • У Хмельницькому в нього залишилась дружина і донька.

У боротьбі з окупантами загинув старший солдат Олексій Мігель. Військовому було 37 років. Сьогодні, 10 січня, десятки людей з ним прощались у Хмельницькому. 

До будинку ритуальних обрядів цього дня хмельничани вже вдруге несли квіти. Віддати шану Олексію прийшли його знайомі, товариші й побратими. Поруч із закритою труною з військовим плакала матір, дружина і донька. 

Сім’я захисника приїхала до Хмельницького з Херсонщини. Це було у серпні . Тут донька пішла до школи, а Олексій відправився воювати. “Бо не міг бути у цивільному житті, не міг без побратимів”, - каже дружина Аліна. 

Відео дня

За словами жінки, Олексій Мігель захищав Україну з 2015 року. Спочатку як мобілізований, а згодом служив за контрактом. Аліна зі сльозами на очах додає, деякий час коханий вважався зниклим безвісти. Відтак вона не втрачала надія почути його і побачити живим.

  • Він захищав нас з 2015 року. Він не міг без побратимів, не міг жити цивільним життям. Чоловік був у Бахмуті, він мені не казав про це нічого. Потім я взнала, що Олексій зник безвісти. Його шукали і не знаходили ні серед поранених, ні серед загиблих. А 18 грудня я дізналась від побратимів, що він загинув - опізнали його тіло. Я плакала і казала, що не вірю, поки сама його не побачила. Це дуже тяжко, - говорить Аліна. 

Поховали Героя на Алеї Слави у мікрорайоні Ракове. 

За словами заступника міського голови Миколи Ваврищука, з 24 лютого Хмельницький поховав понад 120 мужніх захисників. А після 2014 року місто втратило більше 150 Героїв.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (50)
  • Тетяна Жабчик

    Щирі співчуття рідним та близьким, вічна пам'ять Герою!
  • Олена Гривнюк

    Царство небесне співчуття рідним
  • Инна Чорна

    Царство Небесне, Вічна пам'ять Герою України, щирі співчуття рідним та близьким.
  • Валя Везденецька

    Вічна пам'ять

keyboard_arrow_up