Любив життя, людей та Україну. Загинув 46-річний танкіст Руслан Пікалов

Любив життя, людей та Україну. Загинув 46-річний танкіст Руслан Пікалов
  • Захисника не стало 5 січня.

  • Він загинув на Харківщині під час виконання бойового завдання.

У боротьбі з російським агресором загинув військовий з Хмельниччини, головний сержант Руслан Пікалов. 46-річний захисник служив у третій окремій танковій бригаді. Сьогодні, 10 січня, з військовим попрощалися у Хмельницькому.

Останню шану Руслану Пікалову віддавали у міській ритуальній службі. На церемонію прийшли рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади. За словами побратимів, Руслан Пікалов загинув 5 січня у Харківській області, підірвавшись на міні під час виконання бойового завдання.

— Він для нас був прикладом, завжди з ним можна було порадитись, нікому не відмовляв у пораді, що знав, весь досвід передавав, розказував, завжди до нього можна було звернутися і ніколи він не залишав побратимів у якійсь складній ситуації чи якщо хтось чогось не вмів, не знав, не розумів. Він завжди був надійною опорою, це побратим, на якого завжди можна було розраховувати. Побільше б таких…, — розповів побратим з позивним «Комар».

Відео дня

Відповідаючи на питання, чому Руслан Пікалов пішов на війну, інший його побратим розповів:

— Як сказав священик дуже влучно, через любов. Бог то є любов. Любов до рідних, до батьківщини, до Вітчизни. Він любив це життя, він любив людей, він любив Україну, за що й загинув.

Поховали Руслана Пікалова на Алеї слави у Хмельницькому.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (102)
  • Нұрбай Жүсіп

    Вічна пам'ять Герою
  • Тетяна Мартинюк

    😥
  • Олена Гривнюк

    Царство небесне співчуття рідним
  • Olena Basistyuk

    Вічна пам'ять Герою,  низький уклін 🙏

keyboard_arrow_up