«ДСНС – спонсор інфаркту»: реакція соцмереж на тестування екстрених сповіщень (МЕМИ)

«ДСНС – спонсор інфаркту»: реакція соцмереж на тестування екстрених сповіщень (МЕМИ)
Світлини зі соцмереж
  • Підбірка найдотепніших мемів і реакція самих надзвичайників.

Від 7 вересня ДСНС тестує нову систему оперативного інформування населення про надзвичайні ситуації за допомогою операторів мобільного зв’язку «Київстар», «Vodafone» та «lifecell».

Соцмережі та «тест» вибухнули дотепними мемами.

Відео дня

 

 

Народну творчість рятувальники оцінили. Погодилися: звук дійсно не приємний. Але, якщо порівнювати його зі залпами ворожої артилерії на Донеччині, чи гулом рашистської авіації, то – просто музика.

«Умови сьогодення змушують нас бути готовими до усіх можливих загроз. Бо війна не скінчилася. Бо скажена країна-сусідка ще й досі погрожує нам усім, чим може, і дуже важко передбачити, яких іще бід вона може нам завдати в якості помсти за успіхи українських військових на полі бою, - зазначають в ДСНС України. - Саме тому закликаємо до терпіння і розуміння. Пам'ятайте: кожен, хто турбується про захист своїх рідних, своїх родин - ніколи не обиратиме між комфортом та безпекою у часи, коли країна перебуває у стані війни».

 Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анатолій Долинський

    А що сказати! Кицька спала у мене на колінах, я сидів у кріслі. Після того сигналу кицька зірвалася і втекла. А я залишився з подряпаними руками. Щиро "дякую", довбаки!
  • Читач30

    У мене чомусь нічого ще не приходило екстране оповіщення...

    ЧитачЧитачів reply Читач30

    Телефон має бути після 2019 року випуску. На мій домашній дисковий теж не приходить.

    Читач30 reply ЧитачЧитачів

    Мій 2020 року

keyboard_arrow_up