Слюсар і водій “Хмельницькводоканалу” отримали ключі від однокімнатних квартир у новобудові

Слюсар і водій “Хмельницькводоканалу” отримали ключі від однокімнатних квартир у новобудові
  • Ярослав Словіцький і Володимир Шуляк більше 30 років присвятили роботі у МКП “Хмельницькводоканал”.
  • Ще у 1990 році вони стали на квартирну чергу. Зараз чоловікам дали по однокімнатній квартирІ.
  • Працівників комунального підприємства поселили на Старокостянтинівському шосе, 5Б.

У 2017 році вже 67 працівників комунальних підприємств міста отримали квартири. Помешкання роздали водіям “Електротрансу” та робітникам з “Теплокомуненерго”. Черга дійшла і до працівників “Хмельницькводоканалу”. Двом з них вручили ордери та ключі відк квартир сьогодні, 2 листопада. Обоє чоловіків більше ніж півжиття працюють на підприємстві. Відтепер вони матимуть по однокімнатній квартирі на Старокостянтинівському шосе, 5Б. Кожне помешкання має 48 квадратних метрів.

Ярослав Словіцький працює слюсарем ще з 1982 року. На початку 90-х вирішив стати на квартирну чергу. У 1993 році чоловік вже отримав 3-кімнатну квартиру, бо має багатодітну сім’ю. До цього родина тіснилась у кімнаті в гуртожитку. Тепер дійшла до нього і черга на підприємстві. Дружина Ярослава теж 15 років працює оператором розрахункової групи в “Хмельницькводоканалі”.

Відео дня

- Ми отримали вже другу квартиру. Маємо велику родину, четверо дітей та вже троє онуків. В нас є трикімнатна квартира, а тепер ще й однокімнатна. Зараз поспішаю, щоб показати онучці ключі від нового житла, - розповідає Ярослав Словіцький.

Володимир Шуляк має вже більше ніж 30-річний стаж роботи у “Хмельницькводоканалі”. Чоловік працює на підприємстві водієм. У 1992 році йому дали однокімнатну квартиру. Там Володимир разом з дружиною і двома синами проживають і досі.

- Ми вчотирьох жили і зараз ще живемо в одній кімнаті. Дуже потребували розширення. Тепер вже буде можливість жити батькам окремо і дітям окремо. Але ще потрібно зробити ремонт, - каже Володимир Шуляк.

Однокімнатні квартири, які отримали працівники “Хмельницькводоканалу”, йшли по суперфіції. Міська рада виділила земельну ділянку підприємству, а воно, у свою чергу, оголосило конкурс для забудовників. Виграла його приватна фірма “ДІТА”. На Старокостянтинівському шосе, 5Б звели десятиповерховий будинок.

- Ми сподіваємось, що наступного року ми знову будемо давати квартири наших працівникам. Зараз у нас на черзі ще залишається 35 працівників підприємства, - пояснює головний інженер МКП “Хмельницькводоканал” Станіслав Міхалець.

Читайте також: Водію "Електротрансу" вручили ключі від трикімнатної квартири на Озерній

ЖК "Левада", у якому поселяться двоє працівників "Хмельницькводоканалу"

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анна Островська

    от цікаво, чому вони вже по одній квартирі отримали, а тепер ще й по другій, а інші вже по 30 років теж чекають і в гуртожитках з сім'ями сидять
  • толік

    А хто виділив землю на будівництво цього дому? Будинок будувався не два роки. Задумано було дати квартири працівникам комунальних підприємств Мельником С., продовжено Чернилевським, сьогоднішні тільки ключі роздають і піараться. Не тим дякуєте.
  • Сіма

    Халявні квартири необхідно відмінити взагалі. А працівники нехай не будуть безмовним стадом, а вимагають у своїх роботодавців європейської зарплати, оскільки ціни усюди європейські, а отже і прибутки  підприємств, фірм і т.д. європейські
  • Леонид Наседкин

    Какое "счастье", за 30 лет работы получить одно комнатную квартиру. Позорище!

    Сіма reply Леонид Наседкин

    Вони отримали вже по другій халявній квартирі.  Фартові халявщики

    Zingel Shucher reply Леонид Наседкин

    а Вы, какую получили?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up