Двох студентів з Кам'янця протестували на коронавірус: хворобу не підтвердили

Двох студентів з Кам'янця протестували на коронавірус: хворобу не підтвердили
pixabay
  • Результати тестів не показали наявність COVID-19 в організмі студентів. 

У Кам'янці-Подільському не підтвердили підозру на коронавірусну хворобу у двох студентів. Про це сьогодні, 26 квітня, повідомив мер міста Михайло Сімашкевич на своїй сторінці у Facebook.

  • "23 квітня я повідомляв про підозру на COVID-19 у двох студентів. Так-от хороша новина: підозра не підтвердилася".

Нагадаємо, на Хмельниччині станом на 26 квітня зафіксовано 73 випадки коронавірусної інфекції COVID-19. У Кам'янець-Подільський районі 2 хворих, у самому Кам'янці-Подільському підтверджений 1 випадок коронавірусної хвороби.

Відео дня

В Україні нині підтверджено 8 617 випадків COVID-19. Внаслідок ускладнень, викликаних хворобою, в Україні померли 209 людей, з них 108 чоловіків та 101 жінка.  Загалом 840 пацієнтів вже одужали. 

Читайте також:

Коронавірус і карантин: головні новини 26 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Райони Хмельниччини з випадками COVID-19: список та карта

У Хмельницькій області підтвердили ще один випадок COVID-19

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Таня

    Для иммунитета нужен как минимум свежий воздух и солнце для выработки витамина Д. Так же физ. активность, а не диванный санаторий.
    Ноль стресса, стресс дает толчек многим болезням. И хорошее питание, не гречка с макаронами, а сбалансированное питание с фруктами, овощами, рыбой, мясом, молочными продуктами. Само собой не пить не курить.
  • Анна Ткачук

    Зараз же усі студенти дома,де вони їх взяли і чому саме з Камянця, постає питання чи ще довго нас будуть дурити????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up