Екс-"віагра" з Хмельниччини змагатиметься за перемогу на "Голосі країни" (ВІДЕО)

Екс-"віагра" з Хмельниччини змагатиметься за перемогу на "Голосі країни" (ВІДЕО)
instagram.com/goloskrainy_official
  • Надія Мейхер влаштувала сюрприз тренерам шоу та заспівала на сліпих прослуховуваннях.
  • У результаті вона зуміла розвернути усі чотири крісла.

У неділю, 14 лютого, на телеканалі "1+1" вийшов новий випуск шоу "Голос країни 11". Справжнім сюрпризом стала поява на сліпих прослуховуваннях відомої уродженки Волочиського району, Надії Мейхер. Метою її появи у проєкті була не участь, а бажання експериментувати над собою і цікавість, чи впізнають її тренери, пише ТСН .

Заспівала Надія пісню Mon mec a moi Патрисії Каас. У результаті їй вдалося розвернути до себе крісла усіх чотирьох тренерів шоу. 

Коли настав момент обирати тренера Надія зауважила, що прийшла не для участі у проєкті, зазначивши, що в шоу багато молодих виконавців. Але вмовляння тренерів виявилися дієвими. Мейхер вирішила залишитися для того, щоб "перезавантажися". А робитиме вона це у команді Тіни Кароль.

Відео дня
  • "Тіночко, ти напросилася - я йду до тебе", - сказала Мейхер.

Друзі, а вам сподобався виступ Надії Мейхер?

Нагадаємо, у попередньому випуску шоу виступила співачка родом із Хмельниччини Міла Нітіч. Вона також потрапила до команди Кароль. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Ирина Торохтун

    Есть конкурсанты которые поют намного лучше но к ним не поварачиваются
  • Света Алдошина

    она сама верит в то,что певица?
  • Лариса Лапенкова

    Мне понравился Виталий Борисюк.
  • Марія Сапіжак

    а я думала що то конкурс для молодих і невідомих , а то для таких ,що пройшли рим і крим і мідні труби  
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up