Міла Нітіч приголомшила виступом на "Голосі країни-11" (ВІДЕО)

Міла Нітіч приголомшила виступом на "Голосі країни-11" (ВІДЕО)
Фото пресслужби телеканалу 1+1
  • Співачка з Хмельниччини стала учасницею нового сезону музичного шоу "Голос країни". 

7 лютого вийшов третій епізод нового шоу "Голос країни. Перезавантаження". У ньому виступила співачка родом із Хмельниччини Міла Нітіч.

Як розповіла Міла, вона сподівається, що "Голос" допоможе їй у власному перезавантаженні кар'єри.

  • "Моє перезавантаження відбулося вже минулої весни, оскільки ми розірвали робочі відносини з моїм колишнім продюсером Володимиром Бебешком", - зазначила вона.

Для "сліпих прослуховувань" співачка обрала пісню Lady Gaga — Look what I found. Виступ Міли вразив всіх членів журі, їй вдалося розвернути усі чотири тренерські крісла. Продовжити свою боротьбу в проєкті вона вирішила в команді Тіни Кароль.

Відео дня
  • "Своїм виступом сьогодні ти показала середній палець усім злим язикам... Ти молодець, що не засіла там в хаті, звинувачуючи когось. Ти почала сьогодні з себе. Я хочу, щоб ти завелась, я хочу, щоб ти стала турбомашиною. Тобі до мене, я хочу тебе окрилити. Жінка жінку зрозуміє", - прокоментувала виступ Міли Тіна Кароль. 

Друзі, а вам сподобався виступ Міли?

Довідково:

Справжнє ім'я Міли Нітіч - Людмила Нитичук. Народилася вона в 1990 році в Старій Синяві. 

Музика завжди була присутня у житті дівчини, адже зростала вона в сім'ї музикантів. У вісім років Людмила пішла до музичної школи, а коли їй виповнилося 16 – її запросили працювати з естрадно-симфонічним оркестром МВС України.

Міла Нітіч займала призові місця у багатьох пісенних конкурсах. У 2008 році вона вийшла у фінал десятого сезону телепроекту "Шанс". Згодом дівчина представила Україну на міжнародному конкурсі "Нова хвиля", де отримала спеціальний приз "Золоту зірку Алли". Також вона стала учасницею українського відбору " Євробачення" та виборола друге місце на міжнародному фестивалі "Слов’янський базар-2018".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Людмила Белоус

    Без сомнения,  известная и талантливая певица с большим сценическим опытом,  которая уже имеет популярность, но ,  по-моему, она незаслуженно  заняла чье-то место среди малоизвестных или неизвестных исполнителей. Я до последнего думала, что она поступит как Н. Мейхер. Но нет...
  • Люда Храновская

    І талановита і гарна,а треба трішки везіння !
  • Наташа Драч

    Міла Нітіч талановита співачка, своїм вокалом вона перевешує деяких тренерів.
  • Галина Стецюк

    Заспівала пісню чудово
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up