Фаєр-шоу та Беz обмежень: як фінішувало святкування Дня міста у Хмельницькому

Фаєр-шоу та Беz обмежень: як фінішувало святкування Дня міста у Хмельницькому
  • Хмельницький відсвяткував День міста.
  • Завершилося все із фаєр-шоу та виступом гурту Беz обмежень.
  • Як все було, дивіться на vsim.ua.

Два дні поспіль у Хмельницькому відзначали День міста. Було чимало цікавого. Розпочали святкування із сільськогосподарського ярмарку на Прибузькій. Зранку містом курсував тролейбус, який на кожній зупинців вітав хмельничан виступом оркестру. Більшість заходів пройшли на Проскурівській. Починаючи від “Дитячого світу” і до ЦУМу розмістили безліч цікавих локацій. Також середмістям Хмельницького пройшов  парад супергероїв та відбулося знайомство із славнозвісним Хмельвілем. Вечері на Проскурівській запалювали KADNAY. Далі Alyosha і Друга Ріка.

На другий день хмельничани мали змогу побувати на виставках дитячих робіт, завітати у сквер Шевченка на вечірку «Ретро-Хмельвіль» або побувати на Кубку міського голови з мотокросу. 

Вечері Проскурівська “палала”. На грандіозне фаєр-шоу прийшли тисячі хмельничан. Для них виступали учасники театру вогню та світла «ZLights». А після жителі міста могли насолодитися виступами улюблених гуртів. Закривали святкування під хіти гурту “Беz обмежень”. 

Відео дня

Не обійшлося на святі і без екстравагантних гостей. За селфі з ведучим та 200 гривень відчайдушна хмельничанка подолала бар’єр до сцени через натовп та огорожу. Як все було, дивіться у фото.

Опитування

Чи сподобалося вам святкування Дня міста у Хмельницькому?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сережа

    Срочно восстановить туалет в парке Шевченко. Жахіття  ё- маё...
  • Богдан Бенюк

    Хмельмен -це помісь образу гетьмана Богдана Хмельницького,шапка і булава та супермена,який вважається іконою американської культури, яка відображає уявлення про справедливість. Супергерóй - персонаж, наділений неординарними фізичними здібностями («суперсилами»), які він направляє на звершення подвигів в ім'я загального блага.А цей що звершив?Якийсь Гонисько,як говорять у нас,на Україні!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up