Фонтан-вишивку у парку Чекмана обіцяють запустити через три місяці

Фонтан-вишивку у парку Чекмана обіцяють запустити через три місяці
  • За три місяці комунальники планують завершити всі роботи з реконструкцію водограю у парку Чекмана. 
  • За облаштування фонтану з міського бюджету виділили майже 700 тисяч гривень. 
  • Що залишилось зробити та коли планують запустити, дізнавались журналісти vsim.ua.

Вже більше 15 років не працює водограй у центральному парку міста. Ремонт фонтану розпочали ще у 2014 році. Та виконати усі роботи комунальникам не вийшло. Минулого року управління ЖКГ знову взялося на реконструкцію водограю. Вони заключили угоду з ТОВ "Поділляпромжитлобуд". Ця фірма з вересня 2016 року виконує реконструкцію фонтану у парку Чекмана. Його прикрасять синьою плиткою, а в центрі буде зображення золотистої зірки. Та до кінця року встигли лише замінити труби та облаштувати нову систему гідроізоляції. 

- Ми не встигли закінчити усі роботи. Навіть плитку не всюди доклали, бо почалась холодна погода. Тому там де-не-де не докладено гранітних плит. Як тільки середньодобова температура стане +5 градусів, то будівельники знову візьмуться до роботи, - розповідає vsim.ua заступник начальника управління з питань комунального господарства УЖКГ Віталій Гурський.

На фонтан у парку Чекмана міська рада виділила 684 тисячі гривень. Наразі фірмі, яка виконує роботи, перерахували лише 382 тисячі. Будівельникам залишилось докласти плитку, виконати пусконалагоджувальні роботи, провести електромонтаж та зробити оздоблення. В управлінні ЖКГ обіцяють, що з літа фонтан вже милуватиме око хмельничан. 

Відео дня

В центрі фонтану поставили чотири плитиЧерез погоду не встигли докласти плиткуНе виключено, що плитку розбили і хмельничани

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Тетяна

    Щоб хмельничани не розбивали, потрібно дивитись у камери, яких наставили в парку за наші кошти, але ж вони не працюють ((( А просто висять, от з часом хмельничани і їх познімають.

    Анна Островська reply Тетяна

    вони всі людські гроші позабирали і витратили незрозуміло на що, той фонтан ще 3 роки ремонтуватись буде. а грошики то на нього щороку виділяють
  • Тетяна

    Кожний день зимою бачила, як вони "працювали", плитку клали при -15, потім поставили якийсь намет і докладали плитку, потім його засипав сніг і він просто впав. А плитка сама повідлітала, тому, що її дуже "якісно" укладали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up