Гамалій показав куди впали уламки російської ракети (ФОТО)

Гамалій показав куди впали уламки російської ракети (ФОТО)

В неділю, 24 липня, над Хмельниччиною сили ППО збили російські “Калібри”. Очільник ОВА Сергій Гамалій вирушив на місце подій та показав куди ж впали уламки. 

Недільний ранок на Хмельниччині 24 липня розпочався гудінням сирен. Згодом в соцмережах мешканці області почали повідомляти про звуки вибухів. А обласній адміністрації повідомили, що спрацювала ППО. У командуванні повітряних Сил ЗС “Захід” розповіли, що над Хмельниччиною збили 3 ворожі ракети типу "Калібр". Ввечері того ж дня, речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону заявив, що 24 липня збили не 3, а 4 ракети, випущені по Хмельниччині. Четвертий “Калібр” знищили бійці повітряного командування «Південь». 

— Сьогодні наша ППО спрацювала на "відмінно", маємо чи не вперше 100% результат. Вранці була ракетна атака з акваторії Чорного моря – чотири ракети "Калібр" полетіли у бік Хмельницької області. Ми повідомляли раніше, що три ракети знищені, а вже за уточненою інформацією – маємо чотири збиті крилаті ракети, — повідомляє “Українська правда” з посиланням на телемарафон. 

Уламки збитих ворожих ракет впали в полі Кам'янець-Подільського району. Загорання полів вдалося ліквідувати. Ще одна збита ракета впала в лісовому масиві. Там трапився вибух та задимлення в районі одного з сіл Хмельницького району. Обійшлося без жертв.

Відео дня

25 липня на місце події вирушив Сергій Гамалій. У своєму телеграм-каналі він показав наслідки  падіння уламків вчорашніх ракет.

Фото з каналу Сергія Гамалія

Крім того, Гамалій закликав мешканців області, які стали свідком прольоту ракети, інформувати про неї наших військових у чат-боті "Шось летить". Адже це може допомогти ворожим ракетам не долетіти до місця призначення. 

З подібним проханням до мешканців Кам’янеччини звернулися і в тамтешній міськраді. Наголосили повідомляти про випадки польотів ворожої техніки, підозрілі предмети та осіб, а також прихильників “руського міру”. 

До слова, в мінбрехні росії заявили, що біля Хмельницького вони розбили склад зі зброєю. 

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Раиса Глебова

    Меньше знають скоріш здохнть
  • Читач61

    Це ж добре, нехай тішаться, що досягли цілі. Слава ЗСУ!!!

keyboard_arrow_up