Збили 4 ракети, випущені по Хмельниччині, — Юрій Ігнат

Збили 4 ракети, випущені по Хмельниччині, — Юрій Ігнат

Військові кажуть, зранку 24 липня летіло не 3 ракети, а таки 4. Тож ППО показала 100% результат - збили усі. 

Вранці 24 липня в більшості областей України оголосили про повітряну тривогу. Близько 9 ранку над Кам’янеччиною пролунали вибухи. Згодом інформацію підтвердив очільник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій. 

А на сторінці Повітряного командування “Захід” повідомили, що ППО збила 3 крилаті ракети типу “Калібр”. Про це ми писали в матеріалі Над Хмельниччиною збили 3 ракети, — повітряне командування "Захід"

Близько 18.30 Сергій Гамалій додав, що уламки збитих ворожих ракет впали в полі та лісовому масиві Кам'янець-Подільського району. Наслідки — загорання полів та вибух в лісі вже ліквідували. Задимлення також немає. Обійшлося без жертв. 

Відео дня

А речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону заявив, що 24 липня збили не 3, а 4 ракети, випущені по Хмельниччині.

— Сьогодні наша ППО спрацювала на "відмінно", маємо чи не вперше 100% результат. Вранці була ракетна атака з акваторії Чорного моря – чотири ракети "Калібр" полетіли у бік Хмельницької області. Ми повідомляли раніше, що три ракети знищені, а вже за уточненою інформацією – маємо чотири збиті крилаті ракети, — повідомляє “Українська правда” з посиланням на телемарафон. 

Четверту ракету було знищено протиповітряною обороною повітряного командування «Південь». Загалом, впродовж доби ударна авіація Повітряних Сил завдала до десяти групових авіаударів по ворожих військах на півдні та сході країни. Уражено три взводні опорні пункти, скупчення бойової броньованої техніки та живу силу російських окупантів, повідомляють у Командуванні Повітряних Сил ЗС. 

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Дід Сміт

    А чому в Харкові абсолютний пізд…ць з ефективністю ППО?! Повна відсутність військового досвіду, цілковита апатія до того, що відбувається: як ібаш...ли з лютого, так й продовжують, а припинити цей жах ніхто не в змозі!

    Починаються вибухи, а сирена лунає через 5 хвилин, а коли обстріл завершується, ані натяку на те, що все скінчилося. Таке саме щодо виявлення цілей і прийняття рішень. Відповідно – ані досвіду, ані кращого результату, ані безпеки населення. Таке враження, що всі харків’яни та мешканці області кинуті напризволяще: якщо не влучать, то виживуть, а служба ППО все чекає подарунків від США. Дочекаються доки нікого і нічого в області не залишиться…
  • Олександр Трембовецький

    А Деражняський район чому всі мовчать?

    Inna Poletaeva reply Олександр Трембовецький

    Теж цікавить
  • Es fero

    ура ура! молодці
  • Es fero

    так хочеться таку ракету повернути путіну в череп!!!!!!!!!

keyboard_arrow_up