Віолету Лабазюк нагородили орденом «Берегиня України»

Віолету Лабазюк нагородили орденом «Берегиня України»
Світлини зі сторінки Хмельницької обласної ради
  • Відзнака – народна. Нею вшановують успіхи, досягнення й незламність українських жінок.

Орденом «Берегиня України» нагородили голову Хмельницької обласної ради Віолету Лабазюк. Відзнака - народна. Її вручають жінкам України  за особистий внесок у розвиток країни та вірність нації.

Про це інформують у пресслужбі облради.

Нагородження відбулося 19 травня в Львові в рамках V Національного проєкту «Берегиня України».

Відео дня

Окрім Лабазюк орден «Берегиня України» отримали понад сотню волонтерок, громадських активістів, меценаток, бізнес-леді, депутаток, медиків, освітянок з різних куточків країни. Історія кожної з них увійшла до  Книги пошани «Берегиня України». Зібрані кошти спонсорів та меценатів на її видання, організатори витратять на потреби та допомогу Захисникам і всім, хто її потребує.

Зазначимо, що проєкт «Берегиня України» діє 5 років. Він розповідає про українок, які нарівні з чоловіками, а часом і випереджаючи їх, досягають значних успіхів, поєднуючи наполегливу працю і любов до України, возвеличують націю, множать здобутки, зачаровують своєю вдачею, вражають шляхетністю і милосердям.

ДОВІДКА.
Орден «Берегиня України» є народною відзнакою. Його вручають «За особистий внесок у розвиток України та вірність нації» впливовим та успішним українкам, а також громадянкам, які народились за її межами, але проживають та працюють в Україні.
У комплект до Ордену входять посвідчення, Подяка та Книга пошани, що розповідає про життєві долі, успіхи та досягнення українок.
Організатори проєкту «Берегиня України» - Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» та Міжнародний благодійний фонд «Незламна українська нація».
Реалізовують проєкт і за підтримки та участі представників офісу Президента України, Верховної Ради України, керівників органів державного управління, місцевого самоврядування та громадських об’єднань.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (189)
  • Лідія Бондар

    За які такі діла що лабазюк привів її до влади а толку.?
  • Valentyna Hudiar

    Нічого ще й і таких ,,нагорода'' достане. хай но хлопці з фронту повернуться.
  • Валерий Златогурский

    Певно не потрібно афішувати цю подію, бо люди її не сприймають позитивно.
  • Наталия Петриевская

    Жодного позитивного коментаря на підтримку цієї події!Жодного, нажаль...

    Можливо, Віолетта Лабазюк прочитає ці коменти людей які оточують її.Сприйме їх і зробить достойні , справедливе рішення!

keyboard_arrow_up