Громада на Хмельниччині може залишитися без води через борги

Громада на Хмельниччині може залишитися без води через борги
Сатанів може залишитися без води
  • Мешканців попередили про можливе припинення водопостачання.

У Сатанівській громаді місце влада звернулася до мешканців з проханням розрахуватися за комунальні послуги. Якщо борги не зменшаться, то попередили про можливе призупинення водопостачання.

— У зв'язку з масовою несплатою за послуги, які надає КП "Сатанівське", виникла заборгованість за електропостачання водонапірних башт. Тому звертаємось до всіх абонентів з проханням терміново сплатити заборгованість за надані послуги: водопостачання, водовідведення та вивіз сміття, — йдеться у повідомленні на сторінці громади. — Якщо нами не буде сплачено борг за електроенергію, то в подальшому можливе повне припинення водопостачання на території громади.

Також до повідомлення прикріплено фото документа з попередженням. Воно направлене від ТОВ «Хмельницькенергозбут» до КП «Сатаніввське». Останні винні за електропостачання 84 870 гривень. Через борг починаючи із 20 березня можливе припинення електропостачання повністю або, за наявності, до рівня аварійної броні.

Відео дня

Читайте також: Чи зросте ціна на електроенергію: в «Хмельницькобленерго» дали відповідь

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Андрій Гришнюк

    То потрібно у керівництва комунального господарства запитувати чому такі борги.
    Бо маю дуже великі сумніви щодо масової несплати людей за спожите....
  • МузичнаХунта

    немаєРучечок-немаКонхветки
  • Олексій Анатолійович

    А якже ш децентралізація , громади мали б жити в розкоші 😂😂😂
  • Tereshenko

    За трикімнатну квартиру за тепло в місяць півтори тисячі, а це майже вся моя зарплатня за місяць, а ще ж треба за воду, газ, електрику, жек. Мені прийшов борг 17000 за тепло, а я таких грошей в руках за все життя ніколи не тримав. Шо вони з нас вимагають, я не знаю.

keyboard_arrow_up