Гучне затримання, нові кадри та марш пам'яті: ТОП новини тижня у Хмельницькому

Гучне затримання, нові кадри та марш пам'яті: ТОП новини тижня у Хмельницькому
  • Тиждень приніс хмельничанам багато різнобарвних подій. Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.  

1. У Хмельницькому показали фільм про мову “Соловей співає. Доки голос має”. Переповнений зал і сльози на очах — саме таким був прем’єрний показ документального фільму. До кінотеатру Шевченка прийшли кілька сотень юнаків та дівчат. З перших секунд на екрані постала моторошна картина. Це були кадри бойових дій на Сході: вибухи, кров та український дух в кожному слові. А далі голос Путіна: слова про Новоросію, “русский мир” та “помощь русскоязычному населению в Крыму”...

2. У Хмельницькому на хабарі затримали заступника начальника управління Головного управління ДФС в області. Щоб спіймати його  розгорнули цілу спецоперацію на міському вокзалі. За даними ДБР, туди підозрюваний прибув з метою обміну отриманих злочинним шляхом коштів. 20 тисяч доларів - саме таку суму він нібито отримав від підприємців за закриття справи щодо їхньої незаконної діяльності. Ці кошти, як повідомляє слідчий ДБР, він передав валютнику для обміну.

Відео дня

3. У Хмельницькому під час робіт з обрізання дерев травмувався чоловік. На нього впала гілка. 30-річний чоловік саме знаходився на висоті й самостійно спуститися на землю через отримані ушкодження вже не зміг. 

4. Цього тижня у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбувся черговий випуск. Всього з академії випускається 51 випускник за різними спеціальностями. Зокрема, 28 офіцерів, які навчалися на факультеті підготовки керівних кадрів, 23 випускники — із факультету правоохоронної діяльності.Ці офіцери тривалий час несуть службу на державному кордоні, а в прикордонній академії вони підвищували свою кваліфікацію, щоб обійняти керівні посади в лавах ДПСУ. 

5. Хмельничани вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. 20 лютого у місті уже традиційно відбувся марш пам’яті Героїв. До Ангела Скорботи прийшли тисячі небайдужих мешканців міста. Серед них були дружини, матері та діти загиблих на Майдані та в роки війни на Сході. В руках вони тримали гвоздики та блакитно-жовті хризантеми. Саме від Ангела Скорботи рушила кількатисячна колона. Завершили ходу біля пам’ятника Героям Небесної Сотні. Саме там провели панахиду по загиблих. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Голос

    Это не годность. Уже все видели
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up