"Колір настрою синій": гурт "Мотор'ролла" підірвав "Х-фактор" піснею Кіркорова

"Колір настрою синій": гурт "Мотор'ролла" підірвав "Х-фактор" піснею Кіркорова
  • 10 листопада вийшов 11 випуск "Х-фактора". Всіх учасників, що залишилися після першого конкурсу, поставили по двох та розпочалася вокальна битва.
  • Хмельницький гурт зумів підкорити журі та пройти до наступного етапу.
  • Як та що заспівали хлопці, дивіться далі.

 

Відомий хмельницький гурт "Мотор'ролла" вирішив підкорити сцену шоу "Х-фактор". Хлопці виступили у четвертому ефірі з піснею "8 колір" та подолали кастинг.

 Для другого етапу всіх учасників, що залишилися  поставили у пари для вокальної "битви". Після неї кожен другий співак повинен покинути проект.

Хмельничанам випала дуель з гуртом "Фіолет". "Мотор’ролла" виконала пісню Філіпа Кіркорова "Цвет настроения синий", однак гурт виконав її на свій лад. Вони аранжували музику та переклали пісню на українську. Виступ хмельничан отримав схвалення журі й вони пройшли далі.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Яна Юрченко Романова

    Обожнюю гурти "Фіолеь"і "Мотор'ролла"!!! Знайома з їхньою творчістю. Але ж як прикро, що такі потужні українські гурти мають пробиватися у маси через таке ганебне шоу(((. Ще у суддях хто?!!!  Скажіть мені, на Бога, як, ну як НК чи то Вінник можуть гідно оцінити такі гурти?!!!
  • Natalya Konstantinova

    Вау!!!
  • Елена Рудакова

    Санька! Ты лучщий
  • Nadya Tekluk

    ніяк
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up