Гурт "Мотор'ролла" виступив на шоу Х-фактор: що сказали судді

Гурт "Мотор'ролла" виступив на шоу Х-фактор: що сказали судді
  • Відомий хмельницький гурт "Мотор'ролла" вирішив підкорити сцену шоу "Х-фактор". 
  • Хлопці виступили у четвертому ефірі з піснею "8 колір". 
  • Що сказали гурту судді проекту та чи пройшли вони далі?

У новому випуску популярного телешоу "Х-фактор" показали виступ уже легендарних хмельничан - гурту "Мотор'ролла". Хлопці таки вирішили підкорити сцену проекту і показати, що не лише молодь має право брати участь у таких шоу. 

- Ніхто не збирається зупинятися на досягнутому, і звичайно, хотілося б більшого, - сказав лідер гурту Сергій Присяжний перед виступом. 

Зал зустрів хлопців шаленими оплесками. Судді теж були здивовані, що зірковий гурт прийшов підкорити сцену "Х-фактор". Дмитро Шуров навіть нагадав, що минулого року чорношкірий хлопець співав їхню пісню "8 колір" і казав, що вивчив українську завдяки їй. 

Відео дня

Очікувано для всіх гурт "Мотор'ролла" заспівав цю ж таки пісню "8 колір". Журі захоплено дивились на виступ хмельницьких хлопців. 

- Я вам щиро бажаю знайти на Х-факторі те, що ви шукаєте і цього добитися. Круто, що ви тут і буде конкуренція для молодняка і для всіх, - сказав гурту Дмитро Шуров. 

Настя Каменських сказала, що "Мотор'ролла" просто необхідні для шоу. Отож, гурт зібрав чотири "так" від суддів і потрапить у тренувальний табір. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera 18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up