Хлопець підпалив сестру за новорічним столом: деталі трагедії на Хмельниччині

Хлопець підпалив сестру за новорічним столом: деталі трагедії на Хмельниччині
  • Зустріч Нового року для 33-річної Вікторії закінчилася у лікарні. Вона потрапила туди після того, як рідний брат облив бензином та підпалив її.
  • Лікарі борються за життя пацієнтки, але впевненості, що вона виживе, нема.  
 

Моторошний інцидент стався у Чемеровецькому районі 31 грудня. Ввечері 19-річний брат із сестрою разом випивали у літній кухні, де живе юнак і між ними розгорівся конфлікт. Під час сварки хлопець облив 33-річну сестру бензином і підпалив на ній одяг.

У вкрай важкому стані Вікторію доправили до опікового відділення Хмельницької лікарні. За життя жінки борються лікарі борються. Впевненості, що вона виживе, досі нема. Що сталося на новорічному святкуванні, розповіли у сюжеті ТСН. 

  • "Понад 50% поверхні тіла обпечено. Наразі стан її погіршується. Окрім опікового шоку. Є ще ознаки ускладнень", - розповідає анестезіолог опікового відділення Хмельницької обласної лікарні Максим Кабачинський.

Чи виживе Вікторія, лікарі прогнозів не роблять. Окрім тяжких опіків тіла та голови, у жінки відмовили нирки. Попереду у неї не одна операція. 

Відео дня

Що стало причиною трагедії

За словами постраждалої, того вечора вона прийшла до материної хати привітати родину зі святом. Зустрічати Новий рік жінка мала разом із матір'ю та двома братами, але свято зіпсувала сварка із молодшим братом - 19-річним Іваном. Що ж стало причиною жінка не каже.

А ось сусіди кажуть, що нічого не бачили й не чули того вечора. За їх словами, родина є неблагонадійною, а ось Івана, який плеснув бензином у сестру, взагалі намагаються обходити стороною.

Хлопця затримали

Івана, який підпалив власну сестру, уже затримали. Йому обрали запобіжний захід – два місяці під вартою. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "замах на умисне вбивство".

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Остап

    Напевно випила і почала вчити жити. Тризділа би менше - була б здорова.

    Olga GRS reply Остап

    Ваша позиція , насправді, виправдовує злочин і злочинця. Жертва не винна, що на неї зазіхають! Винен той, хто на слова - відповідає фізичним насиллям
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up