Хмельничан запрошують допомогти армії. Потрібні гроші, техніка і підтримка

Військовослужбовцям просять надати матеріально-технічну, медичну та фінансову допомогу.

- Наші військовослужбовці гідно та стійко переносять усі труднощі військової служби, але всі ми знаємо, в яких складних обставинах вони опинились. Допомога потрібна різна — моральна та фінансова, - повідомляє прес-служба міністерства.

Передати слова підтримки можна, написавши листа на електронну адресу: [email protected] з приміткою "Лист підтримки", залишивши коментар або повідомлення на сторінках у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/theministryofdefence.ua

Відео дня
> https://vk.com/theministryofdefence

У обласному відділенні Антимонопольного комітету вже скинулися – працівники перерахували на рахунок Збройних сил України одноденний заробіток.

Вчинити так само запрошують і інших.

- Українська армія потребує нашої моральної та матеріальної допомоги. Збори колективу Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України прийняли одноголосне рішення перерахувати одноденний заробіток на  матеріально-технічне і медичне забезпечення Збройних сил України, - йдеться у повідомленні прес-служби комітету. – Просимо подолян підтримати цю ініціативу.

Реквізити для перерахування коштів:

Одержувач: Міністерство оборони України;

Код ЄДРПОУ: 00034022;

Банк: Державна казначейська служба України, м.Київ;

Код банку МФО: 820172;

Реєстраційні рахунки:

31254307218611 — матеріально-технічне забезпечення;

31257304218611 — медичне забезпечення

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Продаю особняки ядухи-предателя. Деньги пересылайте на указанный счет.
  • Anonymous

    Что-то мне кажется это жулики ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up