Хмельничани, не викидайте лампочки і батарейки! Через місяць їх можна буде здати

Хмельничани, не викидайте лампочки і батарейки! Через місяць їх можна буде здати

У Хмельницькому працюватимуть дев’ять мобільних пунктів збору небезпечних відходів. На утилізацію прийматимуть використані батарейки, лампи та ртутні термометри. 

Вже у вересні хмельничани зможуть здати небезпечний непотріб, який завалявся у них вдома. Відпрацьовані енергозберігаючі та люмінесцентні лампи, батарейки і ртутні термометри збиратимуть на дев’яти мобільних пунктах прийому.

- Ми заключаємо угоду з аварійно-рятувальним загоном, який і буде на пунктах прийому збирати небезпечні відходи. Вони мають на це ліцензію та спецавтомобіль для перевезення таких відходів. В них на складі вони і зберігатимуться той час, поки ми будемо шукати підприємство, яке нам їх утилізує. За переробку ми заплатимо з природоохоронних коштів, - розповідає «ВСІМ» заступник начальника управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста Інна Куцка.

Відео дня

Прийматимуть небезпечні відходи з 13 по 23 вересня. Мобільні пункти збору працюватимуть з 12 до 18 години за таким графіком:

13 вересня – вулиця Кармелюка, ТЦ «Агора» (мікрорайон Озерна);

14 вересня – проспект Миру, поліклініка № 2;

15 вересня – проспект Миру, ТЦ «Ріко»;

16 вересня – майданчик біля ТЦ «Дитячий світ»;

19 вересня – вулиця Кам’янецька, біля Філармонії;

20 вересня – вулиця Шевченка, готель «Поділля»;

21 вересня – вулиця Інститутська, Хмельницький національний університет;

22 вересня – ЖЕК №5 (навпроти ринку «Дубове»);

23 вересня – поліклініка № 3 (мікрорайон Ракове).

Нагадаємо, що минулого вересня у Хмельницькому працювали 3 мобільні пункти небезпечних відходів. Тоді містяни принесли на утилізацію 85 кілограмів батарейок, 712 лампочок та 28 термометрів.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Andrew Beardson

    Здається раніше у цьому списку 15 вересня був Дитячий Світ. Розклад змінили?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up