Хмельничани поскаржились на підозрілих чоловіків, переодягнених у військових

Хмельничани поскаржились на підозрілих чоловіків, переодягнених у військових
  • Хмельничани кажуть, чоловіки одягли військову форму і шукали щось у дворі одного з будинків.
  • Розповідаємо детальніше, що відомо про інцидент. 

“Підозрілі особи ходять випитують, хто і де живе у мешканців. Одягли на себе військову форму, сиділи дві години у дворі, розпитували щось у людей. Ми викликали поліцію…Будьте обережні”, - це слова мешканців одного з будинків на вулиці Кушнірука. 

Хмельничани кажуть, випадок трапився цієї суботи, 3 червня. У дворі свого будинку вони помітили незнайомців. Це були двоє чоловіків, одягнені зверху у військову форму старого зразка. 

Хмельничани додають, кілька годин ті перебували у дворі, випитували мешканців, хто і де проживає. Люди вирішили викликати правоохоронців. 

Відео дня

Спочатку жителі розповіли про цей інцидент у соцмережах. Намагались попередити інших. Та згодом видалили допис. Пояснюють це тим, що хвилюються за свою безпеку. 

  • На місце викликали поліцію. Вони провели бесіду. Змусили одного з них одягнути кітель навиворіт, адже він не військовий. Обшукали їх і відпустили. Сказали, що вони більше не прийдуть, - розповів журналістам мешканець будинку на ім'я Назар.

Жителі кажуть, знайомим вдалось впізнати двох чоловіків. Мовляв, вони мають кримінальне минуле. Тому мешканці побоюються, аби ті не повернулись. 

Журналісти vsim.ua звернулись за коментарем до поліції. Інспектор з комунікації Хмельницького районного управління поліції Віра Мазур повідомила, що в суботу, 3 червня, за вказаною адресою дійсно був виклик. На місце виїжджала патрульна поліція. Мовляв, на "102" повідомили про підозрілих осіб. 

Як розповіли самі мешканці, від написання заяви вони відмовились. Відтак поліцейські провели з ймовірними правопорушниками профілактичну бесіду і відпустили.  

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • 007

    З аватарами навіть мєнти не хочуть справу мати
  • В Тимофеев

    Коментувати нема що, все зрозуміло, хто тоне має сам спастись, аба спасе сусід.
  • Сергій Макогончук

    Як це відпустили треба було передати СБУ,якщо самі не компетені!
  • Андрей Маховский

    Это нестрашно, страшно когда самые мешканцы станут подозрилыми!

keyboard_arrow_up