"Хай люди хоч чомусь радіють", - хмельничани про знак "Я люблю Хмельницький" біля ЦУМу

"Хай люди хоч чомусь радіють", - хмельничани про знак "Я люблю Хмельницький" біля ЦУМу
  • Фотосесії у центрі Хмельницького вже проходять повним ходом.
  • Біля ЦУМу з'явилось нове місце для селфі - знак "Я люблю Хмельницький". 
  • Що кажуть про нову фотозону хмельничани?

Майже в кожному обласному центрі та навіть маленькому місті є знаки "Я люблю (місто)". Чекали на такий і у Хмельницькому. Навіть просили міську владу через електронні петиції. Встановити знак "Я люблю Хмельницький" захотіло ТзОВ "Торговельно-комерційна фірма "Хмельницький центральний універмаг". Звісно ж, напис вирішили поставити на газоні перед входом. Облаштували нове місце для селфі за кілька днів. Підприємцю знак обійшовся в 45 тисяч гривень. Про це розповіла представниця ЦУМу Леся Рузанова.

Територія біля ЦУМу належить місту. Тому за дозволом підприємство звернулось до міської ради.  

- Погодження на встановлення інсталяції підписував особисто я. За умови здійснення благоустрою прилеглої території. Вважаємо, що це прикрасить наше місто, - каже заступник міського голови Андрій Бондаренко. 

Відео дня

Сьогодні, 22 листопада, до стели доставили слово "Хмельницький".  Журналісти vsim.ua запитали у містян, чи подобається їм така інсталяція і чи не заважає реклама позаду. 

Наталя, банкір

- Молодці, що зробили таке. Це дуже красиво. Моя знайома була у Донецьку і присилала мені фотки біля такого ж знаку. Тепер і я їй відправлю, що і у нас в Хмельницькому вже теж є. Я дуже задоволена. 

Оксана, студентка

- Мені подобається. Це популярне в багатьох містах. І куди б не поїхала, завжди фотографуюсь біля назв міста. Я дуже рада, що наше місто до такого доросло. 

Людмила, вчитель

- В кожному місті таке є і у нас нехай буде. Воно не помішає. Хай люди хоч чомусь радіють. Тут центр, завжди багато людей ходить. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (52)
  • Любов Сердунич

    Та хай буде, якщо це когось тішить... Але ОБОВ'ЯЗКОВО ПОТРІБНО ВКАЗАТИ, ХОЧА Б НА НЕВЕЛИКІЙ ТАБЛИЧЦІ, НА ЧИЇХ КІСТКАХ ПОБУДОВАНО ЦУМ І ХТО ВИНЕН У СТРАТІ НА ЦЬОМУ МІСЦІ БАГАТЬОХ ПЛОСКИРІВЦІВ. І НЕ ТІЛЬКИ ЇХ...
  • толік

    Чому видаляєте коментарі?
  • Роман Новіков

    Раму видно зробили похабно  а так задумка хороша
  • Пасажир

    Потрібно вставати для фото так, щоб повністю було видно назву міста. А не "Я(сердце)Х". На літеру "Х" багато слів починається. А те що видно рекламу, то ЦУМ має право, оскільки встановив цей знак за свій кошт і зрозуміло із ціллю реклами. Аналогічні знаки, думаю, з'являться і в інших місцях із фоном реклами. Непогано б було б також якби ЦУМ  зробив сучасний ремонт свого приміщення
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up