Хмельничанка хотіла проголосувати у двох бюлетенях - ОПОРА

Хмельничанка хотіла проголосувати у двох бюлетенях - ОПОРА
Фото ілюстративне із Еспресо.TV
  • Жінка прийшла із дорученням від нотаріуса і хотіла проголосувати замість чоловіка.
  • Отримати на руки два бюлетені їй не вдалося.

На дільницю по вулиці Бандери жінка прийшла разом із сином. Також мала із собою доручення від нотаріуса. Сказала, що він дозволив їй проголосувати ще й замість чоловіка. Але члени ДВК №681429 не видали їй додаткового бюлетеня. Вимоги жінки на них не подіяли. Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Також спостерігачі ОПОРИ інформують, що в Хмельницькому та Красилові десятки людей не змогли проголосувати. Причина - їх не було у списках виборців. Хоч, за даними спостерігачів, вони проживають за однією і тією ж адресою від 4 до 20 років. Люди написали скарги до виборчої комісії.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Тетяна Чернова

    А я отримала запрошення на вибори моїй свекрусі, 1925р.нар., яка померла 15г років тому назад. Протягом 15років ніяких запрошень не було і раптом. На виборчій дільниці відмітили олівцем у списку, що такої особи немає. На питання, чому олівцем, мені сказали, що я маю ДОВОДИТИ протилежне! І як це?!
  • Міша Заклецький

    Розіп'яти її на острові закоханих на великому хресті , а поки жива підпалити багаття навколо неї та почати святкувати позапланове Іванакупала.
  • Maxim Pavlovskij

    хитрожопа
  • Жанна Строкатюк

    А що тут такого?)))) депутати чогось голосують в раді 1 за 4!!! То це законно???

    Izabel Adam reply Жанна Строкатюк

    Жанна Строкатюк точно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:26 На Хмельниччині лікарі залікували до смерті пацієнтку: їх судили 16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up